Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
dudu0209
Barça B

2012.05.16. 01:30:38

joco200 írta:hát nem véletlenszídja szinte mindenki a barca drukkereket!
Télleg tele van HATALMAS parasztokkal, tisztelet a kivételnek!
Attól, hogy valaki frissen regisztrált lehet, hogy 1000-szer többet ért a focihoz mint egy ilyen kutyaütő, mint dudu0209!!!

Nekem ugyan is apám 6 éven keresztűl volt csapat edző, ebből 1 évet töltött a francia élvonalban és 2-t a spanyol másod osztályban!
Szóval akkor ki nem ért hozzá te "TROLL"!!!!!
Figyelj! Valamit nagyon félre olvashattál... Leparasztozod azt, aki megvédett Téged???
Kérlek olvasd el még egyszer a hsz-eimet figyelmesen és akkor talán rájössz, hogy épp én védtelek meg... Nem írtam rád, hogy troll, sőt éppen azt hangoztattam, hogy mindenkinek lehet saját véleménye, és ez így is van jól.
Abból pedig, hogy édesapád milyen múlttal rendelkezik nem következik az, hogy Te értesz-e a focihoz (megjegyezném, hogy azt sem én írtam, hogy nem értesz hozzá, ahogy azt sem, hogy még egy ötödikes szintjét sem éred el...).
És azért azt, hogy kutyaütő kikérném magamnak:)... na de hagyjuk is tényleg olvasd vissza mit írtam és rájössz majd, hogy nem velem van bajod:)
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.05.16. 00:13:08

joco200 írta:hát nem véletlenszídja szinte mindenki a barca drukkereket!
Attól, hogy valaki frissen regisztrált lehet, hogy 1000-szer többet ért a focihoz mint egy ilyen kutyaütő, mint dudu0209!!!

Nekem ugyan is apám 6 éven keresztűl volt csapat edző, ebből 1 évet töltött a francia élvonalban és 2-t a spanyol másod osztályban!
Ezt le lehet írni,normálisan...más topicban mesélhetnél.Én kíváncsi vagyok.
joco200
Barça C
Kapcsolat:

2012.05.16. 00:10:34

hát nem véletlenszídja szinte mindenki a barca drukkereket!

geridoss
Director del Fútbol

2012.05.16. 00:06:25

Egy Barcelona szintű csapatnál, egy ilyen elvárásokkal küzdő csapatnál nem lehet úgy kezdeni egy évet, hogy majd a fiatalok megoldják. Mert nem oldják meg, ezt idén is láttuk.

Jó, oké... Saját nevelés így úgy amúgy. Ez mind szép és jó, be is kell őket építeni, akik tehetségesek, és megérdemlik a játékperceket. Perceket, nem hónapokat. Egy újonnan felkerülő játékostól (19-21 éves) még a Barcelonánál sem várhatják el, hogy triplázáshoz segítse hozzá a csapatot.

Idén láthattuk, hogy sem hátul, sem elől nem voltunk jók! Ha nincs Messi, akkor még eddig sem jutunk, erre pedig nem lehet alapozni, mert ne adj isten Leo kidől fél évre, akkor küzdünk a bent maradásért?
Nyilván nem, de igazolni mindenképp kell, egy védőt és egy támadót minimum. Tello, Cuenca, Muniesa, Fontas, Bartra nem megoldás, egyelőre nem. Később lehet, hogy ők fogják alkotni a csapat gerincét, ki tudja.

Ezen a szinten a rutin nagyon sokat számít, és az nekik nincs, és nem is lesz egy év alatt.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
dudu0209
Barça B

2012.05.15. 23:54:26

Kash írta:
Nem értem miért kell a másikat osztani, amint lehetőség nyílik rá... főleg úgy, hogy egy csapatért szurkoltok (gondolom).
Egyébként meg ez egy fórum, ahol saját véleményünket oszthatjuk meg egymással. Lehet az egyik jobb, a másik rosszabb vélemény. Lehet vitázni is a szó nemes értelmében, mert az előre viszi az embert. De "leötödikesezni" a másikat nem kéne!
Hidd el, Te sem vagy tökéletes.
A lényeg, hogy a mondandódat leírhattad volna így is: Szerint Messi pótolhatatlan, ill. ha lenne olyan ember aki esetleg csak megközelíti a tudását, akkor az a játékos valószínűleg nem csere lenne még egy Barcelonában sem (vagy valami hasonló...). Ugye mennyivel másképp hangzik?
Ha így állnának ma egymáshoz az emberek - és nem úgy, ahogy most Te - valószínűleg nem itt tartana ez a világ ahol...
Egyébként a mondandód megfogalmazásán kívül egyet értek Veled!
A joco kolléga mondandóját gondolom te sem értetted meg, én értek a trollok nyelvén, és ő arra gondolt, hogy nem Alexis, Pedro, Cesc, Cuenca, Tello, Villa kell Messi helyére, hanem aki kitudja szolgálni, vagy aki többet vállal magára. Ugye igy mindjárt más... :? :roll:
Ha valóban ez volt a szándék, akkor más a dolgok állása... de én nem ezt veszem/vettem ki abból a néhány sorból... Lehet túl jóhiszemű voltam!?
A keretünk szerintem erős (az általad említett játékosokkal nincs semmi gond), talán hátul lehetne erősíteni Abi betegsége, Puyol sérülékenysége (az idő vas foga:() miatt... mert azért időnként bizony elfogytunk idén hátul. Persze a fiatalok is jók lehetnek, de nekik érzésem szerint időre van még szükségük ahhoz, hogy pl. egy Real ellen kezdőként léphessenek pályára.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.15. 23:35:00

Nem értem miért kell a másikat osztani, amint lehetőség nyílik rá... főleg úgy, hogy egy csapatért szurkoltok (gondolom).
Egyébként meg ez egy fórum, ahol saját véleményünket oszthatjuk meg egymással. Lehet az egyik jobb, a másik rosszabb vélemény. Lehet vitázni is a szó nemes értelmében, mert az előre viszi az embert. De "leötödikesezni" a másikat nem kéne!
A lényeg, hogy a mondandódat leírhattad volna így is: Szerint Messi pótolhatatlan, ill. ha lenne olyan ember aki esetleg csak megközelíti a tudását, akkor az a játékos valószínűleg nem csere lenne még egy Barcelonában sem (vagy valami hasonló...). Ugye mennyivel másképp hangzik?
Ha így állnának ma egymáshoz az emberek - és nem úgy, ahogy most Te - valószínűleg nem itt tartana ez a világ ahol...
Egyébként a mondandód megfogalmazásán kívül egyet értek Veled!
A joco kolléga mondandóját gondolom te sem értetted meg, én értek a trollok nyelvén, és ő arra gondolt, hogy nem Alexis, Pedro, Cesc, Cuenca, Tello, Villa kell Messi helyére, hanem aki kitudja szolgálni, vagy aki többet vállal magára. Ugye igy mindjárt más... :? :roll:
Kép
dudu0209
Barça B

2012.05.15. 23:30:17

El fanático írta:
joco200 írta:én úgy gondolom, hogy messi helyéremindenképpen kellvalakit igazolni, mert a statisztikák azt mutatják, hogy őviszi a hátán a csapatot jelenleg!Ezt ti is így gondoljátok?
Az ilyen okos fórumozók helyére is kellene igazolni olyanokat, akik minimum egy 5.osztályos gyermek intelligenciájával rendelkeznek.

Javaslom: mindenki dobjon be erre a célra, amennyit jónak lát és az így befolyt összegből igazoljunk végre egy valakit, mondjuk Aragorn jó lenne, mert le tudja győzni a trollokat és a focihoz is jobban értene egy 2 hetes intenzív tréning után, mint kedves újonnan regisztrált kollégánk.

Messi helyére pedig, ha a hírek igazak és a dolgok szerencsés irányt vesznek, akkor kb. 17 év múlva leigazolhatjuk a Messi Juniort :)
Egyébként meg ez egy fórum, ahol saját véleményünket oszthatjuk meg egymással. Lehet az egyik jobb, a másik rosszabb vélemény. Lehet vitázni is a szó nemes értelmében, mert az előre viszi az embert. De "leötödikesezni" (vagyis azt írtad még azt a szintet sem éri el) a másikat nem kéne!
Egyébként a mondandód megfogalmazásán kívül egyet értek Veled!:)
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.15. 23:28:55

Messi helyére pedig, ha a hírek igazak és a dolgok szerencsés irányt vesznek, akkor kb. 17 év múlva leigazolhatjuk a Messi Juniort
Hát ja, én ezen már elgondolkodtam, valyon a kisMessi is lesz olyan jó futbalista, mint a nagyMessi!? :D Mindenesetre érdekes lenne mindenkinek ezen elgondolkodni, mert én mondjuk már megtettem, és odaégett a sültkrumpli, mármint az akart lenni.

Joco:
Te pedig próbálj meg úgy fogalmazni, hogy ne hiddjem azt, hogy Messit elakarod adni...
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2012.05.15. 23:06:35

joco200 írta:én úgy gondolom, hogy messi helyéremindenképpen kellvalakit igazolni, mert a statisztikák azt mutatják, hogy őviszi a hátán a csapatot jelenleg!Ezt ti is így gondoljátok?
Az ilyen okos fórumozók helyére is kellene igazolni olyanokat, akik minimum egy 5.osztályos gyermek intelligenciájával rendelkeznek.

Javaslom: mindenki dobjon be erre a célra, amennyit jónak lát és az így befolyt összegből igazoljunk végre egy valakit, mondjuk Aragorn jó lenne, mert le tudja győzni a trollokat és a focihoz is jobban értene egy 2 hetes intenzív tréning után, mint kedves újonnan regisztrált kollégánk.

Messi helyére pedig, ha a hírek igazak és a dolgok szerencsés irányt vesznek, akkor kb. 17 év múlva leigazolhatjuk a Messi Juniort :)
Kép
joco200
Barça C
Kapcsolat:

2012.05.15. 22:47:47

én úgy gondolom, hogy messi helyéremindenképpen kellvalakit igazolni, mert a statisztikák azt mutatják, hogy őviszi a hátán a csapatot jelenleg!Ezt ti is így gondoljátok?
TT
Capitá del Barça

2012.05.15. 22:22:42

Varatrix írta:Miért futjátok le ugyanazokat a köröket? Zubi megmondta. Legalább 28-áig ne gyilkoljátok egymást. 2-3 naponta ugyanoda fordul vissza a topik.
Zubi azt mondta, hogy eurobarca igazolások topicban nem szabad beszélgetni 28-áig? :lol: hadd spekuláljunk, ezért vagyunk, hogy agyaljunk, persze mértékkel. torghellés hírekről pl. én sem olvasnék :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.05.15. 22:16:59

Sanama írta:Emberek... Pedro hol volt olyan sokat sérült???
Egyszerűen Cuenca kijátszotta őt a kezdőből, vagy Tello. Erről nincs mit beszélni.

Ősszel meg Cesc-el volt sokkal jobb a csapat.

Lehet itt beszélni össze-vissza, Pedro idén kalap... volt, 09/10es szezonja volt kiemelkedő, a többi alibi szagú, persze így is nagyon sokat lehet neki köszönni, de ettől függetlenül az idei szezonja nem a sérülések miatt volt gyenge
Bár Pedro sose tartozott a nagy kedvenceim közé, de amit Cuenca és főleg Tello művelt, ha Pedro kapja azokat a labdákat a cselzi ellen, talán még a kaput is eltalálja. :) Ennek ellenére adom, hogy nem volt extra szezonja(09/10 is inkább az a bazi nagy mák, minden össze jött neki), de akkor is kaphatott volna több lehetőséget, döntő meccseken mindenképpen.

Mekkora őrültség ez a Drogba, 34 éves is, messze kerülje el a Barcelonát, max nyugdíjasan nézze majd kedvére.

Viszont kell egy csatár, amolyan Villa féle, rövid passzos játékot becsukott szemmel tolja. Szerintem ez kéne elsődleges alternatíva legyen a balhátvéd poszt után, mivel Villa sérülése előtt se tündökölt úgy, utána pedig isten tudja hogy fog játszani, és ő se lesz fiatalabb. Előbb utóbb el kell gondolkodni ezen, ha tetszik-ha nem, 1 csatárunk van, az is sérült volt fél szezonban.
Valaki jól írta, ha nincs Messi, kb. nincs gól. Ezért kéne tenni. Becsülöm a fiatalokat, de ennyire drasztikusan nem kéne lehetőséget kapjanak, nagy meccsen főleg messze eltiltanám őket, idei évből kiindulva. Cuenca, Tello mehet kölcsönbe, rájuk fér a tapasztalat.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
noname
Llegenda del Barça

2012.05.15. 22:14:55

zsoltman írta:A todomercadoweb értesülései szerint!
Az Elmundo is lehozta a hírt,hogy Tito csatárt keres Drogba,Van Persi, Lorente,
Huntelar,Berbatov van felsorolva! Kell egy csatár a csapatba és keresik is.
Már sokszor szóba került a csatár,hát megtisztelem az pórnépet a véleményemmel :P

Van Persie-annyit nem ér, mint amennyibe kerülne. Annyi embert elengedett már az Arsenal. Cesc esetében a Bara-kötődés miatt sikerült a transzfer diszkontáron. Itt esély sincs, márpedig 40-50 millát nem ér vki, aki jó eséllyel cseppet se lenne jobb, mint Llorente.
Llorente-ő sztem legalább annyit ér, mint amennyibe kerülne(25 kb). Kb az egyetlen magas ember, aki tud jól játszani a spanyol válogatottban. Már régebben is szerettem volna a csapatban látni, de mivel nem épp priorítás, ezért max úgy tudom elképzelni h mondjuk Afellayt és Tellot eladjuk 20ért és abból a pénzből.
Huntelaar-nemtom ki találta ki. A legmagasabb szinten megbukott. Az ő szinte a Schalke, ahol BLért harcolhat és az erősebb csapatok egyikében játszhat a bajnokságban. A Realban megbukott, a Milanban úgyszintén. Hülyeség.
Drogba-szívből utálom ezt az embert, talán még Ronaldonál is undorítóbb, de sztem komoly erősítés lenne. Tipikus Larsson2. Még mindig a világ legerősebb középcsatára és sokszor jól jönne. Ha másért nem, hát lefoglalni pár embert a 16-osban.
Berbatov-érdekes eset. Nagy db, erős, de egyáltalán nem a fejeseiről híres. Sokkal inkább a remek labdakezeléséről, a passzai se utolsók. Más, mint Drogba, de ő se lenne rossz megoldás.

Llorente lenne az ideális: ismeri a bajnokságot, hasonló stílusú csapatban játszott...Azonban a legtöbb emberrel ellentétben Berbatovval is kiegyeznék. Az MUnál nincs helye, nem is fiatal, alighanem 5-6 milláért vihető lehetne. Végső soron reménykedem h ha már nem is Llorente, de legalább Berbatov jönne.
A Fifa egy szégyen
Initom
Entrenador del Barça

2012.05.15. 22:03:17

TrogAir írta:
zsoltman írta:A keretet meg kell újítani nem drasztikusan de kell! Messi majd 70 gól,utána
a második gólvágó tizenvalahánnyal talán Fabregas,ha Messi kiesik végünk van!
Tello,Cuenca kevés most Villa-t sem tudták pótolni.
Továbbra is azt mondom kell az erős kispad mint anno Larrson a padon,nem tudtuk feltörni az Arsenal védelmét a BL döntőn 1-0 az Angoloknak csere jött Larsson,Iniesta a padról és 20 perc alatt megfordult a döntő!
Az idei évben is kellet volna a csere ha bele kell nyulni a meccsbe,a Chelsea ellen is nem volt minőségi cserénk!!!!
Ez a 2006-os döntő gondolom. Ott Eto'o és Belletti lőtte a gólokat nem??
Igen de mind két gólban hatalmas szerepe volt Larssonnak :) Eto'o góljánál ő adtaa gólpaszt. Valamint beletti is vele játszotta ki 'ziccerig'...
Abi & Tito
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.05.15. 21:51:36

zsoltman írta:A keretet meg kell újítani nem drasztikusan de kell! Messi majd 70 gól,utána
Továbbra is azt mondom kell az erős kispad mint anno Larrson a padon,nem tudtuk feltörni az Arsenal védelmét a BL döntőn 1-0 az Angoloknak csere jött Larsson,Iniesta a padról és 20 perc alatt megfordult a döntő!
Az idei évben is kellet volna a csere ha bele kell nyulni a meccsbe,a Chelsea ellen is nem volt minőségi cserénk!!!!
Ez a 2006-os döntő gondolom. Ott Eto'o és Belletti lőtte a gólokat nem??
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
zsoltman
Jugador d'estrella

2012.05.15. 21:41:41

A keretet meg kell újítani nem drasztikusan de kell! Messi majd 70 gól,utána
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.15. 21:35:49

Firefox írta:
TrogAir írta:
Kell csatár? Villa,Messi,Pedro,Alexis,Cuenca,Tello...Hát nem tudom, ha ők kevesek akkor Ini is eltéblábol ezen a poszton.
Ezekből Villa csatár, a többi szélső.
Miért futjátok le ugyanazokat a köröket? Zubi megmondta. Legalább 28-áig ne gyilkoljátok egymást. 2-3 naponta ugyanoda fordul vissza a topik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.15. 21:32:39

TrogAir írta:
Kell csatár? Villa,Messi,Pedro,Alexis,Cuenca,Tello...Hát nem tudom, ha ők kevesek akkor Ini is eltéblábol ezen a poszton.
Ezekből Villa csatár, a többi szélső.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.05.15. 21:29:06

Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
zsoltman
Jugador d'estrella

2012.05.15. 21:11:27

A todomercadoweb értesülései szerint!
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.05.15. 21:07:33

TrogAir írta:
zsoltman írta:Drogba a Barcelonába tart?
Engedélyt adott ügynökének, hogy a katalánokkal tárgyaljon

2012. Május 15., Kedd 20:03
Drogba a Barcelonába tart?
Egyes lapértesülések szerint a Chelsea-től nagy valószínűség szerint távozó Didier Drogba szívesen folytatná a Barcelonában a pályafutását.

A todomercadoweb értesülései szerint a Chelsea elefántcsontparti támadója, Didier Drogba engedélyt adott ügynökének, hogy tárgyalásokat kezdjen a Barcelonával. A 34 éves játékos utolsó szezonját töltötte a londoni kékeknél, de még nem szeretné szögre akasztani a cipőjét.

Mivel a szerződése június végén lejár Drogbának, így a katalánoknak nem lenne túl nagy megerőltetés ingyen leigazolni a támadót.

Ráadásul egyáltalán nem látszik a játékoson, hogy már elmúlt 30, hiszen ebben a szezonban is remekelt, jóval jobban teljesített, mint fiatalabb csatártársa, Fernando Torres.

Drogba még 2004-ben került a Marseille csapatától a Chelsea-hez, ez idő alatt 226 mérkőzésen lépett pályára, és kerek 100 gólt szerzett.

Kell Larsson utód!!!

Gondolom hírcsárda jellegű a forrás. :)
Remélem hogy nem az,én örülnék neki :D Bár emberileg nem feltétlenül tartozik ide,de személyesen nem ismerjük,szóval ne alkossunk róla véleményt...Amúgy meg,azért gondoljunk csak bele...Ő egy igazi erőcsatár,aki tényleg mesterien lő távolról,elképesztő a lövőereje,az előkészítéseknél sem utolsó,és a fejjátéka sem rossz.34 évesen talán azzal is tisztában van,hogy nem lehet alapember egy ilyen csapatban(bár kitudja milesz a csatárainkal...ha jön,lehet h beverekedi magát a kezdőbe...),szal elvileg a padon sem rinyálna...Tökéletes kiegészítő ember lehetne,tényleg,amolyan Larsson féle!
Azért én sokkal jobban érezném magam,ha példáúl egy Tello(Cuenca) helyett egy Drogbat hozhatnánk be... :wink:
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.05.15. 21:03:15

Varga írta:
Sanama írta:Emberek... Pedro hol volt olyan sokat sérült???
Egyszerűen Cuenca kijátszotta őt a kezdőből, vagy Tello. Erről nincs mit beszélni.

Ősszel meg Cesc-el volt sokkal jobb a csapat.

Lehet itt beszélni össze-vissza, Pedro idén kalap... volt, 09/10es szezonja volt kiemelkedő, a többi alibi szagú, persze így is nagyon sokat lehet neki köszönni, de ettől függetlenül az idei szezonja nem a sérülések miatt volt gyenge
Lehet, de attól még igen elhamarkodott döntés lenne elküldeni.
szvsz
Bár én sem vagyok elégedett Pedroval mostanában, de nem adnám el. Azért ettől szerintem többre számíthatunk tőle. Egy állandó átlagos teljesítménnyel jó kiegészítőember lehet, ahogy eddig is az volt.
Inkább Cuenca és Tello kérdéses (nagyon) számomra. Mivel számítok egy támadó érkezésére nyáron, legalább is szeretném, akkor ők, de közülük minimum egy feleslegesé válik. Ami szerintem indokolt is ez esetben.
Ha már támadó szellemű játékosokról beszélünk, akkor én Afellayt sem adnám el. Nem igazán vagyok jó véleménnyel a srácról, de Cuencanál és Tellonál szerintem mindenféle képen többre viheti. Akár még meglepetést is okozhat.
Subinho
Director del Fútbol

2012.05.15. 21:02:36

1., zubi elmondta, hogy minden igazolással kapcsolatos hír csak pletyka, vagy spekuláció, ugyanis senkivel nem tárgyalnak!!!
2., pont drogba jönne a barcába!!! :lol:
3., ha igaz is lenne, nem fog a barca egy veteránt leigazolni!!! ennyi erővel jöhetne inzaghi is, mert ő ingyen van!!! :lol:
+1: ...és ennyit a bale hírekről... 8)
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.05.15. 20:57:05

Egyes lapértesülések szerint a Chelsea-től nagy valószínűség szerint távozó Didier Drogba szívesen folytatná a Barcelonában a pályafutását.

A todomercadoweb értesülései szerint a Chelsea elefántcsontparti támadója, Didier Drogba engedélyt adott ügynökének, hogy tárgyalásokat kezdjen a Barcelonával. A 34 éves játékos utolsó szezonját töltötte a londoni kékeknél, de még nem szeretné szögre akasztani a cipőjét.

Mivel a szerződése június végén lejár Drogbának, így a katalánoknak nem lenne túl nagy megerőltetés ingyen leigazolni a támadót.

Ráadásul egyáltalán nem látszik a játékoson, hogy már elmúlt 30, hiszen ebben a szezonban is remekelt, jóval jobban teljesített, mint fiatalabb csatártársa, Fernando Torres.

Drogba még 2004-ben került a Marseille csapatától a Chelsea-hez, ez idő alatt 226 mérkőzésen lépett pályára, és kerek 100 gólt szerzett.

Kell Larsson utód!!!

Gondolom hírcsárda jellegű a forrás. :)
Kép

Kash
Entrenador del Barça

2012.05.15. 20:56:30

Kell Larsson utód!!!
Nem tudom emlékeztek-e, amikor én is leirtam még tavaly, hogy talán Drogba hozzánk igazolt, leszedtétek a fejem, ez is hülyeség.
Kép
Válasz küldése