Sejtem a fogadtatást, de leírom én is a véleményem.
A Roma lefocizta a Barcát. A katalán csapat ki akarta bekkelni a továbbjutást. Valverde nem golt akart szerezni 2:0nal, hanem elkerülni, hogy gólt kapjanak.
A Juve meglepte a Madridot, a mérkőzés egy részén domináltak, de más részén a spanyolok tették ugyanezt. Törekedtek a gólszerzésre az egész meccs alatt, pedig kiesésre soha nem álltak. Amikor a Juve kiegyenlített összetettben, beálltak védekezni, pedig a következő góljuk "másfelet" ért volna, eldöntve ezzel a továbbjutást. A Real ugyanúgy törekedett a gólszerzésre, mint a meccs bármely másik szakaszában. Arról, hogy a 11es mennyire volt adható nem lehet meggyőzni senkit a véleménye ellenkezőjéről. Mondjuk az biztos, hogy legalább annyira, mit tavaly Suárez vetődése a PSG ellen.

De mivel, miv írtam 3:0 után csak a RM akart támadni, gólt szerezni, vehetjük úgyis, hogy a támadófocit jutalmazták, nem?
(Zidane eleve a félidőben lehozta a védekezőközéppályásat egy támadó javára, ergo ott sem eredményt akart tartani, mint Valverde) a bátorság jött be.