Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Természetesen Mascherano ugyan úgy bevethető lesz majd a középpályán, abban az esetben meg pláne, ha érkezik egy belső védő. Egyébként tényleg bámulatos hogy mennyire magabiztos hátul ezzel a magassággal, és ráadásul jól irányít is, remek hosszú passzokat ad és jól lát a pályán.Capon írta:Én azért a jövőben többet szeretném Mast a kp-n látni és ez Keita távozása esetén meg is lesz szerintem. Keita szinte minden meccsen be lett cserélve, tehát szükség lesz Masra ezen a poszton.
Egyébként szerintem Masnak van az egyik legbiztosabb helye a csapatban.
Vagy kh vagy vkp de ott a helye a kezdőben.
Csak erre reagálnék így hirtelen. Az eredeti posztja szerintem már rég nem a vkp. Nem is nagyon hiszem, hogy túl sokat fog ott játszani, ráadásul kv-nak szerintem hasznosabb is...Chino írta:2. Így Masch maradhatna az eredeti szerepkörében, amit mondani sem kell miért olyan fontos.
Dedét hasonló képességű labdarúgónak tartják mint T.Silvát.Nem hiába érdeklődik iránta pl.A Milan és a Juve is. http://www.youtube.com/watch?v=zX9BTMXTwwk .Piqúvel nagyon kemények lennének együtt.Egyébként Sakhótól jobb játékos sztem.maister6000cm3 írta:
Szóval sokkal valószínűbb, ha nem Silva jön, akkor egy olyan tipusú védőt vesznek, mint Piqué bagóért. Ha nem jön be, akkor vesznek másikat télen, vagy ott vannak a fiatalok.
Én több okból is őt tartom a legjobb megoldásnak (természetesen Silva után).Charlie írta:Minek Javi Martinez? Ugyanaz mint Mascherano vagy Busquets. Vkp-s, aki tud hátvédet is játszani kényszerből. 100% belsővédőre van szükségünk, aki esetleg szélen is tud játszani, ha úgy hozza a sors.
C.
Hát azért ez nem teljesen így van. Korábban tényleg vkp-ként játszott, de idén egyértelműen középső hátvéd volt. És akkor emellé még jön, hogy a vkp-n is jól játszik. De ha már annyira klasszikus védőt akarunk venni, akkor egyértelműen Hummels. A probléma, hogy a Dortmund valószínűleg semmiért sem adná el és ő se biztos, hogy jönne.Charlie írta:Minek Javi Martinez? Ugyanaz mint Mascherano vagy Busquets. Vkp-s, aki tud hátvédet is játszani kényszerből. 100% belsővédőre van szükségünk, aki esetleg szélen is tud játszani, ha úgy hozza a sors.
C.
hol kell aláírni?Firefox írta: Akkor a megfelelő választás Ramos lesz.
Én inkább Albiolra voksolnék, bár nem jobbhátvéd, hetek alatt elsajátítja az alapokat Alvestől, amilyen szuperintelligens.Firefox írta:Akkor a megfelelő választás Ramos lesz.
Akkor a megfelelő választás Ramos lesz.Charlie írta:Minek Javi Martinez? Ugyanaz mint Mascherano vagy Busquets. Vkp-s, aki tud hátvédet is játszani kényszerből. 100% belsővédőre van szükségünk, aki esetleg szélen is tud játszani, ha úgy hozza a sors.
C.
Nekem Verthongen is megfelel, csak jöjjön valaki kv, mert most arra nagyon nagy szükség van, legfontosabb igazolás.Charlie írta:Minek Javi Martinez? Ugyanaz mint Mascherano vagy Busquets. Vkp-s, aki tud hátvédet is játszani kényszerből. 100% belsővédőre van szükségünk, aki esetleg szélen is tud játszani, ha úgy hozza a sors.
C.
silva párizsban tárgyal(tegnapi infó)Chino írta:Nem igazán hiszek ebben. Szerintem két eshetőség van. Vagy marad a Milanban vagy jön hozzánk. Hiába kínálna többet a PSG ha Silva nem akar oda menni, így egy korrekt ajánlat esetén Barcelonában kötne ki.SuperMessi írta:Úgy tűnik Silva megy a PSG-be.
http://www1.skysports.com/football/news ... ilva-talks
Remélem, Vertonghen fog nálunk kikötni, bár gyanítom hogy Javi Martinez.
Nem igazán hiszek ebben. Szerintem két eshetőség van. Vagy marad a Milanban vagy jön hozzánk. Hiába kínálna többet a PSG ha Silva nem akar oda menni, így egy korrekt ajánlat esetén Barcelonában kötne ki. Gondolom ő is címeket akar nyerni, inkább egy olyan csapatba jönne, ahol minden fronton esélyes lenne. Lehet hogy van pénz a franciáknál, de a nyakamat teszem rá, hogy még jó pár évig nem lesznek meghatározóak Európában, max a bajnokságot nyerhetik vagy az EL-ben lehet komoly esélyük.SuperMessi írta:Úgy tűnik Silva megy a PSG-be.
http://www1.skysports.com/football/news ... ilva-talks
Remélem, Vertonghen fog nálunk kikötni, bár gyanítom hogy Javi Martinez.