Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mintha nem lenne igazad (ennél már csak a szülinapi köszöntéseket szeretem jobbanTocy írta:Mert még nem igazoltuk le. Majd csak akkor, amikor aláírja a papírokat, és bemutatják. Amúgy meg nem értem mi a baj, azért felesleges topicot nyitni, hogy mindenki beleírhassa: Üdv a Klubban! Remélem sok olyan gólt lő, mint az EB-döntőn! Sok sikert! Ez lenne 3 oldalon keresztül, aztán a szezon kezdetéig meg csend.
Mert még nem igazoltuk le. Majd csak akkor, amikor aláírja a papírokat, és bemutatják. Amúgy meg nem értem mi a baj, azért felesleges topicot nyitni, hogy mindenki beleírhassa: Üdv a Klubban! Remélem sok olyan gólt lő, mint az EB-döntőn! Sok sikert! Ez lenne 3 oldalon keresztül, aztán a szezon kezdetéig meg csend.BritishKnight írta:Mikor lesz Alba topic?Nem értem miért nem akkor csináltak neki topicot amikor leigazoltuk.
Megvárják, amig Jordi aláirja a papirokat, és utánna hozzák csak létre.BritishKnight írta:Mikor lesz Alba topic?Nem értem miért nem akkor csináltak neki topicot amikor leigazoltuk.
Igen, én is igy gondolom.Ezzel csak egy baj van. Ott van Tello, Bartra, Fontás,Muniesa, Dos Santos (talán még Cuenca is), akik még alig vagy nem játszottak még fent vagy alig, így még nem lehet igazán számítani (talán csak Montoyára), nagy kockázat, sőt Tello valszeg megy kölcsönbe. Szépek ezek a saját nevelésű fiatalok, de ennyivel nem igazán kellene nekivágni a szezonnak. Ügyesek, tehetségesek, de nem élhetünk belőlük. Cuenca és Tello is csak vészmegoldás volt mert nem voltak támadóink. Nem ennyi fiatallal kellene feltölteni a keretet.
Ezzel csak egy baj van. Ott van Tello, Bartra, Fontás,Muniesa, Dos Santos (talán még Cuenca is), akik még alig vagy nem játszottak még fent vagy alig, így még nem lehet igazán számítani (talán csak Montoyára), nagy kockázat, sőt Tello valszeg megy kölcsönbe. Szépek ezek a saját nevelésű fiatalok, de ennyivel nem igazán kellene nekivágni a szezonnak. Ügyesek, tehetségesek, de nem élhetünk belőlük. Cuenca és Tello is csak vészmegoldás volt mert nem voltak támadóink. Nem ennyi fiatallal kellene feltölteni a keretet.10Messi4ever írta:Szerintem minden további igazolás fölösleges.
Kapus: Pinto, Valdés
Jobbhátvéd: Dani Alves, Montoya
Középhátvéd: Bartra, Fontás, Mascherano, Muniesa, Piqué, Puyol
Balhátvéd: Adriano, Alba
Vkp: Busquets, Jonathan, Keita
Tkp: Afellay, Fábregas, Iniesta, Thiago, Xavi
Támadó: Alexis, Cuenca, Messi, Pedro, Tello, Villa
Ez 26 ember. Ha Keita megy, én Mascherano posztok közötti rotálását látnám jónak, nem látom fontosnak új vkp igazolását. A csatárok közül valaki biztosan megy, és Afellay jövője sem biztos, így is maradnak legalább 23-an, amiből két teljes csapatot ki lehet állítani egy bíróval.Szóval szerintem luxus lenne további játékos szerződtetése, ha mégis, én Hummelsnek örülnék a saját nevelésű fiatalok lehetőségeinek számának csökkenésének tudatában (brutál mondat).
És kezdő miért ne lehetne?S.Agüero írta:tök mindegy, h vkp vagy kh jön, mert ha kh jön, akkor masche vkp csere lesz, ha vkp jön, akkor meg kh csere lesz masche. lényegtelen.
Ebből a kettősből az egyik tökéletes lenneTocy írta:Welcome back YayaBob_Marley írta:If Seydou Keita would leave, Barcelona's transfer priority could change from a centre back to a defensive midfielder. [el mundo deportivo]![]()
Na jó, úgyse. Romeu? Engem csak ő győzött meg igazából.
Welcome back YayaBob_Marley írta:If Seydou Keita would leave, Barcelona's transfer priority could change from a centre back to a defensive midfielder. [el mundo deportivo]
Ezzel akkor Mascherano állandó középső védő lenne. Puyol, Piqué, Mascherano, és melléjük egy fiatal elegendő lehet hátra. És ott van még Abidal is, de vele ki tudja mi lesz.Bob_Marley írta:If Seydou Keita would leave, Barcelona's transfer priority could change from a centre back to a defensive midfielder. [el mundo deportivo]
Én még Capoue ról olvastam. Ő a Tolouse vkp-ja.fanbarca írta:S akkor ki érkezhetne?Bob_Marley írta:If Seydou Keita would leave, Barcelona's transfer priority could change from a centre back to a defensive midfielder. [el mundo deportivo]
S akkor ki érkezhetne? Mert ugyebár Javi Martinez túl drága. Veloso is szóba jöhetne, de szerintem nem lenne jó döntés őt megvásárlolni. Jönnek megint a furcsa nevű franciák? M'Vila? Remélem marad Keita s nem okoz problémákat. És ha Keita megy, úgy is szükségünk lenne egy KH-ra. Felvetődött Tasci (német-Stuttgart) neve is.Bob_Marley írta:If Seydou Keita would leave, Barcelona's transfer priority could change from a centre back to a defensive midfielder. [el mundo deportivo]