Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.03.13. 20:50:58

olvastam az NB1.hu-n egy érdekes cikket:
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=54096
És ha már itt a csatárokról van szó, és szívesen látnám Gomezt a Stuttgartból. A mostani formáját nézve sokat segíthet és az ára sem verdesi az eget.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 16:46:30

grecki írta:Azért, mert nem rúgunk gólt, nem feltétlenül a támadókat kell ostorozni.
Hát, én valahogy nem ezen a véleményen vagyok. Szerintem azért veszünk egy támadó játékost (direkt nem csatárt mondtam), hogy az segítse a támadásokat gólok szerezzen gólpasszokat adjon stb. Ha egy gólt elsősorban a támadó érdemeinek tulajdonítanak, akkor annak hiányát is neki kéne szerintem.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.13. 16:13:38

Az azért nem ugy van, hogy valaki a forumba beirja a világválogatott névsorát és már meg is vették Őket. Mint karácsonykor a kivánságlista. De uj edző kell és az Ő kéréseit is figyelembe kellene venni. Minimum 5 uj ember kell, persze másokat el kell adni, köztük ásznak tartott menők is lehetnek. Nem kell az ujitástól félni.
Fecó
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.13. 15:48:31

grecki írta:Azért, mert nem rúgunk gólt, nem feltétlenül a támadókat kell ostorozni.
Ha nekem szántad, én cask R10 semmittesvését mondom.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.13. 15:32:29

Azért, mert nem rúgunk gólt, nem feltétlenül a támadókat kell ostorozni.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.13. 15:30:09

Most, hogy olvasom a Drigo által leírt linket, van aminek örülök, van aminek meg nagyon nem! Pl Lampard és Ribery minek ide? Benzema és C. Ronaldo közül, mind1, hogy melyikőjük jön, és mind2-nek nagyon örülnék! Ronaldinho húzzon a francba sztem, méghogy kezd visszatérni, nevetséges!
Jah, és remélem Mourinho végül idejön, csak ez a [auto_cenzúra] Laporta még bízik Rijkaard-ban! Ha nyerünk vmilyen kupát, az nem az edző jelenlegi szakmai tudásának érdeme lesz, hanem a játékosoké! Nem lehet arra támaszkodni, hogy azért hagyom a csapatnál a leggyengébb láncszemet, hogy együtt távozhassunk majd! LOL!!!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 15:02:54

djtrack írta:most találtam hát érdekes egy cikk: http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=1577
A sok sztrámenedzserünknek nem sikerült sok újat mondaniuk, de talán lesz átmenetileg egy kis változatosság.

Még annyit szeretnék kérdezni azoktól, akik hipp-hopp lecserélnék a komplett védelmünket, hogy hol voltak két héttel ezelőttig???

Meg, hogy a támadósorunkkal nincs baj, na persze az ő hibájuk, hogy pl a Real hazai pályán lenullázta a csapatot, nem? Valdes nem bírtak gólt lőni, ráadásul még kapott is egyet...

Az nem tűnt fel, hogy a Barçának eddig nem volt szokása 0-s(már ami a góllövést illeti) meccset produkálnia, nem is tudom, hogy hány meccses széria szakadt meg a Nou Campban, amikor hosszú idő "végre" nullával hoztunk le egy meccset...Ezért is a védelmet kell lecserélni?
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.13. 14:54:59

senzu írta:
Drigo írta: Akikre nyáron mindenképp égető szükségünk lenne, az Diego, Nasri, Buffon, Casillas (esetleg Cech, csak hogy ha edzésen 2-nél több csapat lesz, akkor is legyen kapus), Rio Ferdinand, Benzema, Diego, Nasri, C.Ronaldo, Lampard, Terry, Kerlon, Modric, Diego, Nasri, Poulsen, Maradon, Pelé, Drogba, na és persze Diego és Nasri, hú Tsubasát majdnem kifelejtettem.
Lahm-ot, Ribery-t és Xabi Alonso-t kifelejtetted :D
Hol van Toni,Totti,Beckenbauer?Ja és hiányolom Sebők Vilit!Vele nagyon megerősödne a hátsó alakzat és ha keményen dolgozna,akár még Puyolt is kiszoríthatná!Ja, és 4.számú kapusnak még megvenném Kahn-t! :lol:
.
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.13. 14:41:08

most találtam hát érdekes egy cikk: http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=1577
bandihawk
Barça B

2008.03.13. 13:23:32

Ha végigmegyek az átigazolási pletykákon többnyire olyan neveket látok, akik támadó felfogásúak. Mintha nem lenne épp elég most is. Inkább a védelmet kéne megerősíteni, mondjuk, ha jön Garay, akkor Lahm, vagy Alves. Ezzel talán meglenne oldva, hogy Oleguer a csapat közelébe se kerüljön. Védekezőnek ott van Touré az igaz, de ebben az évben 3-szor volt sérült+ afrikai kupa. Mondjuk lehet ide nem vennék senkit, mert Marqueznek szerintem ez az igazi posztja. Ha Deco elmegy, akkor a helyére vagy Fabregast, vagy Diego, vagy Nasrit hoznám. Benne van, hogy vagy, tehát nem az összeset. Csatárokból meg most is dunát lehetne rekeszteni. Benzemát, meg Modric-ot is csak akkor hoznám el, ha Ronaldinho elmenne, vagy olcsók.

De Lampardot csak akkor venném meg, ha ingyen jönne, amúgy nem, mert öreg és drága, meg angol. Akik csak az angol élvonalban tudnak jól játszani.

Szerintem

Ja és azt nem akarom, hogy úgy legyen, mint a Magyarválogatott Mattheus idején. 1 idényben 60 ember játszon.
Fluwy
Barça B

2008.03.13. 13:11:50

Komolyra fordítva én ugy gondolom h Deconak már mennie kellene kell neki a változás helyére hoznék valami fiatal tehetséget mint Iniesta amikor idekerült, hogy legyen a jövöben jo középpálya, valamint Edmilson helyére mindenképp egy védekező középpályást, de Touré nálam az elsö!
Hátulra kell a legnagyobb erősítés bár a Puyol Milito kettős nálam alap de annyi meccs van h 2 uj középső védö kellene, mivel sztem Marquez elmegy Turam is. Jobb oldalra meg 1 vagy ha Zambi is elmegy 2 jobbbek kellene. Ja persze Oli remélem máshová költözik :). Bal oldalon sztem Sylvinho megállja még a helyét Abidal mellett de ha egy fiatalt hoznak az sem rossz. Abidal már most is jo de sztem még jobb lesz. Én Gudjohnsent nem küldeném el, hajtos hasznos focista néha csereként vagy kisebb meccseken megállja a helyét.
A támadó sor egy nagy ? számomra h ki megy ki marad. Ott nincs ötletem egyenlőre... :)
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.13. 11:21:19

Drigo írta: Akikre nyáron mindenképp égető szükségünk lenne, az Diego, Nasri, Buffon, Casillas (esetleg Cech, csak hogy ha edzésen 2-nél több csapat lesz, akkor is legyen kapus), Rio Ferdinand, Benzema, Diego, Nasri, C.Ronaldo, Lampard, Terry, Kerlon, Modric, Diego, Nasri, Poulsen, Maradon, Pelé, Drogba, na és persze Diego és Nasri, hú Tsubasát majdnem kifelejtettem.
Lahm-ot, Ribery-t és Xabi Alonso-t kifelejtetted :D
fradika87
Barça B

2008.03.13. 11:19:06

Drigo írta:
grecki írta:Csatlakoznék Dani forradalmi szekciójához és petíciót indítanék minden olyan kedves fórumozótársunk bannolásáért, aki két napon belül legalább kétszer említi meg Diego és Nasri nevét az igazolások topikban. Csatlakozzatok! :twisted:
Na akkor csak egyszer írom le, hogy a(z) egyszerű ember is megértse.

Akikre nyáron mindenképp égető szükségünk lenne, az Diego, Nasri, Buffon, Casillas (esetleg Cech, csak hogy ha edzésen 2-nél több csapat lesz, akkor is legyen kapus), Rio Ferdinand, Benzema, Diego, Nasri, C.Ronaldo, Lampard, Terry, Kerlon, Modric, Diego, Nasri, Poulsen, Maradon, Pelé, Drogba, na és persze Diego és Nasri, hú Tsubasát majdnem kifelejtettem.

Edzőnek ide kell hozni Lippit, Mourinhot, és Scolarit is, az orvosi stábot elküldeni, helyükre én Dr. House-t és Carter doktort képzelem, elnöknek pedig Berényi Miklóst tenném.

Persze a fentebb felsoroltakon kívűl jó lenne még 1-2 sztárt is megszerezni.

Hú nem is olyan könnyű ennyi baromságot összeírni kezdelek becsülni Titeket.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ez tetszett!!!
és igaz is , mert tényleg sokan azt képzelik a valóságról hogy fifáznak és megvennének mindenkit aki éppen jó formában van
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 10:56:34

grecki írta:Csatlakoznék Dani forradalmi szekciójához és petíciót indítanék minden olyan kedves fórumozótársunk bannolásáért, aki két napon belül legalább kétszer említi meg Diego és Nasri nevét az igazolások topikban. Csatlakozzatok! :twisted:
Na akkor csak egyszer írom le, hogy a(z) egyszerű ember is megértse.

Akikre nyáron mindenképp égető szükségünk lenne, az Diego, Nasri, Buffon, Casillas (esetleg Cech, csak hogy ha edzésen 2-nél több csapat lesz, akkor is legyen kapus), Rio Ferdinand, Benzema, Diego, Nasri, C.Ronaldo, Lampard, Terry, Kerlon, Modric, Diego, Nasri, Poulsen, Maradon, Pelé, Drogba, na és persze Diego és Nasri, hú Tsubasát majdnem kifelejtettem.

Edzőnek ide kell hozni Lippit, Mourinhot, és Scolarit is, az orvosi stábot elküldeni, helyükre én Dr. House-t és Carter doktort képzelem, elnöknek pedig Berényi Miklóst tenném.

Persze a fentebb felsoroltakon kívűl jó lenne még 1-2 sztárt is megszerezni.

Hú nem is olyan könnyű ennyi baromságot összeírni kezdelek becsülni Titeket.
robben
Jugador del Barça

2008.03.13. 10:34:51

Bocsi rosszat linkeltem, ez a jó link:
LINK
zsoltman
Jugador d'estrella

2008.03.13. 10:30:21

Laudrup-hoz mit szólnátok trénernek??? sztem jó
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.13. 10:10:45

M.Riijkaard írta:A Goal.comon az a hír járja hogy X.Alonsot és F.Lampardot akarjuk
megszerezzni.Ez mind szép és jó de én csak akkor hiszem ezt el ha
látom is.Nektek mi a véleményetek?
megjelent egy új hír
Barça Eye Lahm, Alonso, Ribery And Fabiano

Lahm-ot és Ribery-t nem tudom elengedi-e egyszerre a Bayern
Luis Fabiano-ra nincs nagyon szükségünk, Xabi Alonso-t és Lampard-ot együtt nem érdemes idehozni, de ha jön valamelyik én nem fogok sírni :)
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.13. 09:41:38

A Goal.comon az a hír járja hogy X.Alonsot és F.Lampardot akarjuk
megszerezzni.Ez mind szép és jó de én csak akkor hiszem ezt el ha
látom is.Nektek mi a véleményetek?
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.13. 08:16:57

azért nem semmi az angol fenegyerek rugótechnikája:D sztem elférne bármikor DECO helyére mellesleg még ócsóbban hoznánk el,mint amennyibe DECOt el tudnánk adni:D
Gaba
Jugador del Barça

2008.03.12. 23:42:48

LG írta:Ribery nekem is nagy kedvencem, de jobbszélső, és nálunk ott Messi játszik :roll:
Én mintha pedig balszélsőként láttam volna legtöbbször játszani a Bayernben, bár felbukkan ő a középpálya minden oldalán, és sztem nem okozna neki nehézséget a bal szélen játszani!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.12. 23:29:39

grecki írta:Segítek. Két hónap múlva még csak május lesz. Ja, és gyanítom júniusban sem lesznek blaugranaban, mivel az átigazolási időszak július elsején kezdő...dikk!

Csatlakoznék Dani forradalmi szekciójához és petíciót indítanék minden olyan kedves fórumozótársunk bannolásáért, aki két napon belül legalább kétszer említi meg Diego és Nasri nevét az igazolások topikban. Csatlakozzatok! :twisted:
Csatlakozom :) De egyébként akkor be lesz vezetve más 2 sztár :lol:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.12. 23:07:45

Segítek. Két hónap múlva még csak május lesz. Ja, és gyanítom júniusban sem lesznek blaugranaban, mivel az átigazolási időszak július elsején kezdő...dikk!

Csatlakoznék Dani forradalmi szekciójához és petíciót indítanék minden olyan kedves fórumozótársunk bannolásáért, aki két napon belül legalább kétszer említi meg Diego és Nasri nevét az igazolások topikban. Csatlakozzatok! :twisted:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.12. 20:27:53

M.Riijkaard írta:Az Áprilison kivül van kemény két hónapunk vagyis Júniusban
megkezdődik az átigazolási szezon.Na most itt elhangzott már
Modrics,Lampard,...meg más nevek egy a lényeg ha nem hasz
-náljuk ki a Júniust arra hogy olyan tudású labdarúgókat szerez
-zünk akikk segítennének a csapaton főleg a közápályán Xaviék
-nak akkor nem hogy Riijkaardot de a vezetőséget is elkell zavarni.
Mert nem láttnak a szemüktől,a másik pedig nem mindegy hogy kit
fogunk vásárolni gondolok (Gudhjonsennre)tehát remélem tanultuk
ebből is attól hogy még valaki a Chealseaben focizzik az mégnem
biztos hogy tud is valamit.Ezért remélem hogy Diégó,Nasri kétthónap
múlva már Gránátvörös-kékben fognak szerepelni legalább is nem
bánnám.
Én még mindig nem értem, hogy minek kéne ide Lampard! Fiatalokra kell építkezni, nem vén rókákra! A Nasri vagy Diegoval egyetértek. Gudjohnsen helyére nem kell senki, bár most nem tudom, hogy igazából támadó e vagy középpályás! :? (a láttnak egy t, és a kétthónap is egy t, vagy direkt írtad így? :lol: )
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.12. 20:01:31

Az Áprilison kivül van kemény két hónapunk vagyis Júniusban
megkezdődik az átigazolási szezon.Na most itt elhangzott már
Modrics,Lampard,...meg más nevek egy a lényeg ha nem hasz
-náljuk ki a Júniust arra hogy olyan tudású labdarúgókat szerez
-zünk akikk segítennének a csapaton főleg a közápályán Xaviék
-nak akkor nem hogy Riijkaardot de a vezetőséget is elkell zavarni.
Mert nem láttnak a szemüktől,a másik pedig nem mindegy hogy kit
fogunk vásárolni gondolok (Gudhjonsennre)tehát remélem tanultuk
ebből is attól hogy még valaki a Chealseaben focizzik az mégnem
biztos hogy tud is valamit.Ezért remélem hogy Diégó,Nasri kétthónap
múlva már Gránátvörös-kékben fognak szerepelni legalább is nem
bánnám.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.12. 17:17:42

A Mourinho - Rijkaard-os témát légyszives ne itt intézzétek már!
Lezárt