És ha már itt a csatárokról van szó, és szívesen látnám Gomezt a Stuttgartból. A mostani formáját nézve sokat segíthet és az ára sem verdesi az eget.
Az igazság az,h sztem sokan szívesen látnának sokmindenkit.(az iesmfajta vágyait mindenki ki is éli gondolo a managerbe).
És Gomezről én is jó véleménnyel vagyok.
De ha jobban belegondolunk a világ 5 legjobb csatárából jelenleg nálunk játszik kettő.
A világ 5 legjobb támadóközéppályásából nálunk játszik kettő.
Yaya,Puyol,Xavi,Iniesta.Tökéletes a keretünk.
Éppen ezért nem világos,h mi a baj.Miért megy úgy a foci ahogy megy.
Lehet nem is lenne muszáj nagy nevet igazolni.Én inkább a padot erősíteném meg.
Mert bár Thuramot szeretem és biztos nagy segítség a rutinja a csapatnak,de öreg sajnos.
Oleguer....mindenkinek megvan a véleménye róla.
Gudjohnsen se az igazi valljuk be.A két fiatal pedig hát fiatal.

Világot nem bírnak még megváltani,de majd megtanulják azt is,de addig kevesek ők egy sérült pótlására.
Edmilsonnal nem lenne bajom,ha nem lenne mindig sérült.
Tahát én inkább arra koncentrálnék,h egyben tartasam a csapatot,és a már meglévők mellé igazolnék minőségi kiegészítő embereket.Nyílván ez nem egyszerű feladat,mert hát senki nem vállalja szívesen a csere szerepét.
De ha olcsóér hozunk jó játékosokat vagy jobbakat mint akik a padon ülnek akkor az nagyobb versenyt eredményezne és valószínű ennek hatására a teljesítmény is javulna.
De természetesen nem vagyok szakember,ez csak az én teóriám.És sztem az egyik oka a gyenge szereplésnek a rövid kispad és a sok sérült.