Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez így erős.sura írta:Biztosan van. Nekünk argentinjaink vannak, ezért a brazil vonal ellenünk van. Ha itt lenne a kedvencük ez változna.HAnonymus írta:Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki még nem drukkol a Barcának, de onnantól kezdve már drukkolna, hogy idejönne ez az arc. Szerintem égen-földön nincs egyetlen ilyen ember sem.
Reméljük azért, ha jön, nem az 2 centi fog hiányozni az átlaghoz képest hogy megfeleljen az elvárásoknak...shutterisland írta:középhátvédnek igen is alacsony, ott a 185-187 az átlag, de semmiképpen sem magas, mint ahogy írtad.Kolo 183 cm, szóval nem olyan alacsony ő.
jó, a törpökhöz képest én is magas vagyok a 184 cm-vel, és te sem vagy kicsi a 160-an valamennyivel.
mindgey, jöjjöjn agger, én örülnék neki.
középhátvédnek igen is alacsony, ott a 185-187 az átlag, de semmiképpen sem magas, mint ahogy írtad.Kolo 183 cm, szóval nem olyan alacsony ő.
Sőt, még kisebb is, mint gondoltam, csak 178 cm.HAnonymus írta:Nem.S.Agüero írta: Puyol is 185 körül van, nem?
Röviden és tömören?K900 írta:Ez egy mai hír, szerintetek az tényleg lehetséges lehet hogy már a nyáron megszerezhetjük a brazilt???![]()
Mert a vezetőség elszólása után, mostmár azt irják a sporton, hogy jönni akar a brazil és opciókkal elehetne hozni.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-2169882
Ez egy mai hír, szerintetek ez tényleg lehetséges lehet hogy már a nyáron megszerezhetjük a brazilt???Léfe írta:Idegesit az állandó josolgatás Neymár ügyben. Nem véletlen nagy név. Nem lenne vele semmi gond.
Ez egy mai hír, szerintetek az tényleg lehetséges lehet hogy már a nyáron megszerezhetjük a brazilt???Léfe írta:Idegesit az állandó josolgatás Neymár ügyben. Nem véletlen nagy név. Nem lenne vele semmi gond.
Nem.S.Agüero írta: Puyol is 185 körül van, nem?
Agger 27 éves. Még bőven van benne 4, de valszeg több év.Léfe írta:Kolo már elmult 31 éves, Agger 2-vel rövidebb. Fiatalabb kellene. Idegesit az állandó josolgatás Neymár ügyben. Nem véletlen nagy név. Nem lenne vele semmi gond.
Kolo ha jól tudom ingyen távozhat a City-től, úgyhogy ha nem jön össze Agger (én azért őt favorizálom inkább) akkor mindenképp rá kellene mozdulni.S.Agüero írta: 20 millió nálam a max Aggernél, Kolonál meg kb 15.
Remélhetőleg ezeket addig kiküszöböli, mert ha nem akkor majd csak a padra lesz ültetve, ezért elkezd normálisan játszani, vagy nem.daffy írta:nem a barca kezdőjében kéne ezeket megtanulnia,mert időt nem kap rá és akkor jöhet a hisztiS.Agüero írta: Neymaros ügy meg egyre biztosabb, hogy jövőre idehozzuk. Nem igazán örülnék neki, de ha visszavesz az arcából meg a cselezésből, akkor lehet jó lenne ebbe a csapatba, de nagyon nehezen tudom elképzelni Barca mezben.![]()
Mármint úgy értem, h a keret átlagmagasságához képest.shutterisland írta:ja, kolo 183 cm, egy középhátvédnél erre azt mondani, hogy magas...S.Agüero írta:
Magasak + Angliából jönnek, ahonnan Mascherano bevált.
ja, kolo 183 cm, egy középhátvédnél erre azt mondani, hogy magas...S.Agüero írta: Magasak + Angliából jönnek, ahonnan Mascherano bevált.![]()
nem a barca kezdőjében kéne ezeket megtanulnia,mert időt nem kap rá és akkor jöhet a hisztiS.Agüero írta: Neymaros ügy meg egyre biztosabb, hogy jövőre idehozzuk. Nem igazán örülnék neki, de ha visszavesz az arcából meg a cselezésből, akkor lehet jó lenne ebbe a csapatba, de nagyon nehezen tudom elképzelni Barca mezben.![]()
Nekem sem tartozik a kedvenceim közé, mert akadnak elég alattomos módszerei a védekezésben, de Mascheranotól is féltünk, és idén a Barca egyik legjobbja volt.Bob_Marley írta:Bár speciel iszonyat utálom, hogy olyan nagyképű és szét van varrva, de szerencsére a játéka viszont magas szintű.
Szerintem sem Piqué, sem Agger nem mondható darabos mozgásúnak. Az meg csak bónusz, hogy mindketten 1.90 fölött vannak...menczel írta: Szerintem is jó játékos Agger, de véleményem szerint nem előnyös, ha két 190 centis létrából áll a védelem közepe, a gyors csatárok ellen jobb, ha egy magas+egy alacsonyabb pár dolgozik hátul. Martinez például most a japók ellen is nevetségesen darabosnak tűnt, úgy fordult mint egy Tigris II tank, szörnyű volt elképzelni Piqué mellett.
Úgymond egy db ilyen védőnk van: Piqué. Puyol és Masch mellet bőven játszhat Agger ha az elméletedet vesszük alapnak. Fontás tűnik nekem még robosztusabbnak, de ő meg alig játszott a sérülése miatt. Egyszóval ez az elmélet nem helytálló, hogy emiatt nem kéne idehozni. A te elméletedben is lenne helye. Ennek ellenére nem gondolom hogy nagyot fürödhetnénk egy meccsen akár a Piqué, Agger kettőssel sem.menczel írta:Szerintem is jó játékos Agger, de véleményem szerint nem előnyös, ha két 190 centis létrából áll a védelem közepe, a gyors csatárok ellen jobb, ha egy magas+egy alacsonyabb pár dolgozik hátul. Martinez például most a japók ellen is nevetségesen darabosnak tűnt, úgy fordult mint egy Tigris II tank, szörnyű volt elképzelni Piqué mellett.