Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tippre azért, mert nem volt sok dolga ma. Rapha meg megállás nélkül sprintelt üres területbe. Persze ettől még lejöhetett volna Lamine is, én is lehoztam volna, szerintem gólt akarunk rúgatni vele.

Nem mondom, hogy jók épp.
Másodosztályú focit engedünk nekik szerintem.
A real elleni meccset nem lattam de ezt most latom es masodosztalyu focit jatszanak. Teljesen eszetlen amit csinalnak. Pont az elmult meccsek tanulsaga az hogy a mi focinknak van boven ellenszere
Stimmt, de elég későn lett emberhátrányuk, addig még vereségre is álltak. Szóval a mondandóm lényege marad, nem az első csapat, akiket mi láttatunk gyengének. Annyira nem lehet ultragyenge az a csapat, aki őket 0-1-en tartja másfél félidőn át.
A Real 10 emberrel emberhátrányban fordított ellenük
Le Raphi és Yamal...dingdong írta: ↑2025.01.26. 21:55:09Csaloka mert brutal gyenge a valencia. Masodosztalyu jatek amit mutatnak es nem javult. Ennek ellenére jó látni, hogy a cseréinknem mint Ferran, Fermin és DJ igenis meg lehet találni a helyét. Tavaly Fermint hozta ugyanezt a formát csak aztán Olmo miatt őt is elérte az az átok ami megannyi tehetséges játékost a barcában hogy kivágták szélre. Most egy ilyen gyenge ellenfél ellen helyre lehet tenni a kirakosokat a perem jatekosoknak is.
Cserélni kell a kulcs jatekosaink azonnal