Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

de csak ha az a madridnak jóEnrique írta:
Ami jogos, azt meg be kell fújni.
Sztem ezzel semmi gond nincs,mivel jogos "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" befújni,egyébként Bundesliga meccsen ugyanezért állítotak ki a srácot,mert megtapsolta a bíró sárgalapját.Swineherd írta:nem tudom, de sztem a járási bajnokságokban szoktak szövegért kiállítani...
érdekes módon az ellenfeletektől mindíg kiszórnak vkit...azért ez már kissé különös sztem
Eddig majdnem az összes piros és tizi jogos volt, már bocsika..Swineherd írta:csupán valóságalapja nincsen...
bár azért biztos jó büszkének lenni arra, hogy nektek fújnak, gratulálok....
Ha még mezszponzorunk is lenne, akkor még a BL-ben is megvennénk minden bírót!Charlie írta: Nekünk nem fújnak a bírók,csak azon röhögünk ahogy ti bemesélitek magatoknak hogy nekünk fújnak.Ezért írtuk már nem 1szer hogy Laportának milyen jó hogy nagy pénztárcája van mert így mnidig vesz nekünk kiállítást meg tizenegyeseket.
C.
Nekünk nem fújnak a bírók,csak azon röhögünk ahogy ti bemesélitek magatoknak hogy nekünk fújnak.Ezért írtuk már nem 1szer hogy Laportának milyen jó hogy nagy pénztárcája van mert így mnidig vesz nekünk kiállítást meg tizenegyeseket.Swineherd írta:csupán valóságalapja nincsen...
bár azért biztos jó büszkének lenni arra, hogy nektek fújnak, gratulálok....
Jól van na!HAnonymus írta:Ezért ez egy csöppet túlzó, Maxi...![]()
![]()
![]()
Én is szeretném ha ennyivel mennénk de van a REALitás, meg van az amit elképzelünk magunknak... Ennyire ők se gyengék, jó lesz az 3-4 pontnak is. Bőven jó.
A Bernabudiban nehéz lesz nyerni... Legalább annyi helyzetük szokott lenni, mint nekünk és hát mi nem a helyzetkihasználásunkról vagyunk híresekBoixos írta:a deport simán megverjük sztem, mert egyre jobbak vagyunk. röhej, de a getafétól jobban tartok. egyébként sztem beleszalad egy-két zakóba a margit, egyáltalán nem tűnnek meggyőzőnek. aztán ki tudja? mindenesetre akármilyenek is legyenek az eredmények, a klasszikusra úgyis "tiszta lappal" megyünk mind a ketten. ott egyértelmű barca győzelmet várok.
Be is fogjuk húzni! És a Reált is elverjük!Taibi írta:A következő 7 meccsen 19-21 pontot kellene hozni...
Tudom, hogy ez nem kis feladat, de megoldható szerintem...
Ha a Deportivo meccset tudnánk hozni, akkor meglóghatunk keményen, mert után jön 2 könnyű hazai meccs meg Getafe idegenben+malaga otthon... Be kell húzni a Depor elleni meccset, nincs mese... nehéz leszEnrique írta:7. forduló (2005 október 16.)
Deportivo - Barcelona
At. Madrid - Real Madrid
8. forduló (2005 október 23.)
Barcelona - Osasuna
Real Madrid - Valencia
9. forduló (2005. október 30.)
Barcelona - Real Sociedad
Betis - Real Madrid
10. forduló (2005. november 6.)
Getafe - Barcelona
Real Madrid - Zaragoza
11. forduló (2005. november 9.)
Barcelona - Málaga
Deportivo - Real Madrid
12. forduló (2005. november 20.)
Real Madrid - Barcelona
Nem mondom, jó kis meccsek lesznek a madridnak..![]()
Ha itt nem szakadnak leakkor tényleg jók, nincs mese.