Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké, este vagy hajnalban megnézem.Cooltiszo írta:A blog üzeneteket továbbra is a : blog@eurobarca.hu címre lehet küldeni?
Nemsokára küldök egyet. Ha nem kerül be a blogba, akkor esetleg vki megdobna egy privivel, hogy min kellene javítani finomítani. Köszönöm.
Vállalja a nevét, csak nem tudom kicsoda írta, írtam is neki, hogy írja le, s berakom. Emellett meg szerkeszteni még akartam, holnapra akartam beidőzíteni, de 1 napot tévedtem, így ma ment ki. Majd egyszer átfutom és javítgatok.Varga Tamás írta:Elolvastam a legújabb blog-bejegyzést.
Lenne pár észrevételem.
1. ki az Anonymus? Miért nem vállalja a véleményét?
2. szerkesztéskor figyelni lehetett volna a számtalan helyesírási hiba javítására. Barcelona kisbetűvel, a szavak közti hézag betartásával, a tagolással.
Tyű, ez már kicsit régen voltmrmonster írta:Zozzy 5 12.28.-ai írásához annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy:
Ha Te lennél az edző, akkor valószínűleg a szezonok felénél már nem lenne ki a csapat, mert annyi embert elküldenél egy-egy rosszabb meccs után, hogy nem maradnának elegen...
Ne gondold, hogy ÚJ elnökséggel, ÚJ edzővel, és Ronaldinho, Zambrotta, Gudjohnsen, Edmilson, Marquez, stb. nélkül (akik helyére gondolom C. Ronaldo-t, Fabregast, meg a többi sajtóból olvasott átigazolást szánod) minden meccset megnyerünk, és a szezonok végén BL-t, bajnokságot, kupát nyerünk.
Nm reklamálni akartam csak egy észrevétel!Homér írta:holtszezon van, hír nincs sok, időm még kevesebb, ámde vizsgám annál több. Hétfőn végzek a vizsgákkal, s jön 1-2 blog.Victor_Valdes írta:Mostanág nincsenek uj blogok!
holtszezon van, hír nincs sok, időm még kevesebb, ámde vizsgám annál több. Hétfőn végzek a vizsgákkal, s jön 1-2 blog.Victor_Valdes írta:Mostanág nincsenek uj blogok!