Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég szerintem 1 helyre írni, vagy ez automatikus?szűcs90 írta:Barcás hírszerkesztőket keresek a honlapomhoz: http://realvsbarca.atw.hu. Az elvárás nem nagy, a teendőket e-mailen a zizuking@freemail.hu címen vagy MSN-en a szucs14@hotmail.com. Bárki jelentkezhet, mihamarabb![]()
Pedig szerintem ha idén is összekerülünk velük megint legyaláznak és pontosan azért mert nekik a csresor is hasonló kaliberű mint a kezdő ember nekünk meg még a védősorban is vannak problémák, ha meg vki lesérül a védők közül akkor meg kész káosz van. A chelsea meg olyat hoz be cserének aki nálunk a kezdőben is elférne.Maxi írta:Én nem tudom, de valahogy nem fázok annyira a ruszkiktól mint tavaly!nem tudom mért de így van!LG írta:Gyerekek én naon fázok a cselszkitolLampard fantasztikus játékos, no comment...de én nem is tole fázok annyira, hanem ROBBEN-tol, amikor o éppen nem sérult akkor golokat lo, meg védelmekt aláz, gyors mint 1 rakéta, nagy fogás volt a cselzinek. A védelmuk baromi eros, 1etlen gyengepontjuk a csatárposzt, de Cresot visszarendelték, o elég goleros, de ha nem m1 neki a kp.-ik is elég golerosek. Del Horno, WP, ESSIEN leigazolása meg csak hab a tortán.
Én nem tudom, de valahogy nem fázok annyira a ruszkiktól mint tavaly!nem tudom mért de így van!LG írta:Gyerekek én naon fázok a cselszkitolLampard fantasztikus játékos, no comment...de én nem is tole fázok annyira, hanem ROBBEN-tol, amikor o éppen nem sérult akkor golokat lo, meg védelmekt aláz, gyors mint 1 rakéta, nagy fogás volt a cselzinek. A védelmuk baromi eros, 1etlen gyengepontjuk a csatárposzt, de Cresot visszarendelték, o elég goleros, de ha nem m1 neki a kp.-ik is elég golerosek. Del Horno, WP, ESSIEN leigazolása meg csak hab a tortán.
Sérülésnek nem szokás örülni, de most remélem, h Valdes, ha akap lehetőséget, élni fog vele. Én drukkolo neki! És annak is, h a meccs után Casillas minél hamarabb fölépüjön.Boixos írta:gyökér mind a kettőnek a csapata, de ezt a két gyereket nagyon sajnálom. remélem, minél hamarabb felépülnek.