Dettó így gondolom én ahogy MichaeBee, plusz én nem látom hogy kilógna Alexis, Pedro a csapatjátékból.
daffy fogalmazta meg jól múltkor, hogy páran Ronaldinhot sírják vissza, miközben sok víz lefolyt a Dunán, s már rég más a játék.
Ár/értékre van nekem gondom ezzel a Neymar gyerekkel elsősorban, majd másodsorban, hogy mennyire tud beilleszkedni, harmadsorban, hogy mennyire tudja "megérteni" a játékot.
Mert ha valaki azt szeretné, hogy hú de jó idejön majd cselezget, az szerintem több kárt okoz mint hasznot.Szélsőink játéka az egyik legfontosabb, védekezés alapból hozzátartozik, Neymarnak annyira ez nem kenyere, s a divatosan használ alibipasszok sem.Amik megjegyzem nem alibipasszok amiket Sanchezék csinálnak de ez más kérdés.
Messi mellett elvárni hogy majd a másik két csatár is lövöldözzön 25-30 gólokat szerintem meggondolatlanság, nem arra épül a játék, hogy itt a szélső 40eket rugdossanak.Az tény ha már odakerül az ember illik belőni, s ezzel vannak gondok Pedroéknál, ha jönne Neymar amire mint lejjebb írva vagyon elég nagy esély van, akkor remélhetőleg ezt jobb százalékban megfogja oldani, de bizony a "piszkos munka" is megoldásra vár, s a nem cipeljük a labdát gondolkozás is.Amiért bennem óriási félsz van, mert nem vagyok benne biztos, hogy elbírja a csapat, hogy Messin kívül van még egy ember aki kevésbé aktív a labdaszerzésben, ráadásul adott esetben a szélen, ahol Alves-Alba is fent kóricál, s szépen lehet mögénk kerülni.Jah hogy megtudja forgatni a fülén a labdát Neymar, nagy gratula neki, cirkuszba keresnek tuti fókákat