Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Optimista vagy nagyon!! Én is így voltam pár fordulon át tavaly de frank nem képes összerakni a csapatot ez sajna így van és így is marad e felöl mar nincs kétségem!!! Sajna ő a mi belső ellenségünk ezt látni kell és nincs mese!!Rivaldo11 írta:Nem biztos, hogy nagyon meg kell lepődni a két döntetlenen. Még nem állt össze a csapat, sőt, lehet hogy még 2-3 nyőgvenyelős meccsünk lesz. de utána már be kell indulni a gépezetnek. Addig felesleges mindenfajta vészjóslás.
Oké, csak amíg mi "éregetünk"(ha egyáltalán ez a helyzet, és nem egy büdös nagy tanácstalanság), addig a Madrid szépen behúzza ezeket a kis könnyű meccseit, és megléphet akár 7-8 pontra is. Apropó, érdekes módon nekik sikerült összeérni, pedig hozzájuk többen mentekRivaldo11 írta:Nem biztos, hogy nagyon meg kell lepődni a két döntetlenen. Még nem állt össze a csapat, sőt, lehet hogy még 2-3 nyőgvenyelős meccsünk lesz. de utána már be kell indulni a gépezetnek. Addig felesleges mindenfajta vészjóslás.
ozsimiki írta:Miért mikor,és miben nem értettünk egyetmypeter írta:Miki, kezdünk egyetérteni![]()
![]()
Az nem kifejezés,nem is merem elképzelni,hogy kikapnánk és a real megint nyerne...Nóbi írta:hu bazz el is felejtettem h a 7végén rangadóTitinho írta:Barcelona - Sevilla
Szombat, 22:00
Nou Camp
Sport1 adja!!!!!!!!:D
![]()
nagyonnagyon fel kell kötni azt a bizonyos gatyát, a következő meccseket már illene behúzni...
Miért mikor,és miben nem értettünk egyetmypeter írta:Miki, kezdünk egyetérteni
Persze a játékosok ártatlanok,ki a fhasznak kellene futni? Az edzőnek? Mert annyira már ne legyünk naivak,h azt gondoljuk,h ezt mondja neki az edző...h sétálgass egész meccsen....noname írta:Játékosokkal egyáltalán nincs baj.Egy db edzőt kell cserélni, pl egy pillanatnyilasg nem edzősködő Lippi-t naon szívesen látnékm a helyén, de a minimum az h hozzanak mellé egy normális másodedzőt, mert Neeskens azon kívül h meccs közben saját magával x-0-zik nem sokmindent csinált eddig.![]()
hu bazz el is felejtettem h a 7végén rangadóTitinho írta:Barcelona - Sevilla
Szombat, 22:00
Nou Camp
Sport1 adja!!!!!!!!:D
Ebben van valami. Túráztatják őket a világban fel-alá, utánna meg panaszkodnak a frissességükreMikorka Kálmán írta:Sajnos - én úgy gondolom - a csapat a pénszerző Távol-Keleti túrának köszönhetően, megint nincsen még elfogadható fizikai állapotban sem. Egyszerűen vicc, hogy nem tudunk pihenni és alapozni, mert azt a pénzt, amit más csapat pld. mezszponzorból szed össze, nekünk össze kell fociznunk. Félre kéne már tenni a Katalán önérzetet, pénzt csinálni mindenből, amiből lehet, nem "nevekkel", meg elmúlt teljesítményekkel foglalkozni, és főleg nem várni a "csodára". Mert 3 forduló után 4 pont hátrány, az egyáltalán nem kevés. Hiába mondja Frank, hogy csak most kezdődött a bajnokság. Mi még el sem kezdtük, ahogy elnézem...
Nagyon remélem...Lionel85 írta:Kegyetlenül be kell vasalni a következő meccseket, a Lyon ellen én győzelmet várok, nehogy már hazai pályán ikszre játsszunk... Ha Rijkaard továbbra is bakizik, még tél előtt megköszönik neki szerintem.
Azért nem mondanám, h Henry még semmit ne mmutatottMeiso írta: .. henry meg hozta azt amit eddig a barcaban.. a semmit.. nemtudom ki hogyvan vele, de szerintem nálunk még semmit nem mutatott..
És az idény során most először(!) nem volt kezdőSlither írta:Hogy vmi jó is legyen a meccsből:
- Oli az eddigi meccseken meglepően jól játszott, most is volt 2 bíztató helyzete![]()