Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem küldtük el, hanem elvitték, mivel nem volt rendes felnőtt szerződése (Spo. nem is lehetett). Neki nem volt türelme megvárni míg fölkerül másokkal ellentétben, emiatt nem is annyira szimpatikus nekem.vaLe5 írta: Szerintem Fabregas már soha se lessz barcás. És megértem , nem láttuk jónak , elküldtük , ez nem szép gesztus , föleg mekkora vak volt aki elküldte.
Hát.. nemtudom.. én nem értek veled egyet.. én semmit nem láttam a játékában.. maximum unalmat.. néha futott, néha nem.. néha 1-1 cselt bemutatott rutinból és kész.. én ennél többet várok tőle.. :SMQuC írta:Azért nem mondanám, h Henry még semmit ne mmutatottMeiso írta: .. henry meg hozta azt amit eddig a barcaban.. a semmit.. nemtudom ki hogyvan vele, de szerintem nálunk még semmit nem mutatott..Nagyon jol játszott eddig a felkészülés során is és a bajnokikon is. Mostani meccset ne mláttam. Gólt még ne mlőtt, de a játéka harcos, és két kapufát is lőtt már. ne feledd, h fél évig egyáltalán nem csinált semmit. Henry a legmotiváltabbak közt van.
Szerintem Fabregas már soha se lessz barcás. És megértem , nem láttuk jónak , elküldtük , ez nem szép gesztus , föleg mekkora vak volt aki elküldte.Mr. Master írta:Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
Európában az Arsenal játsza a Barca után a legszebb focit jó pár éve.Ez Wenger érdeme elsősorban.Én neki örülnék a későbbiekben a legjobban.lionelmessi19 írta:...... Wenger nem olyan edző, aki nekünk kell.
Sokkal inkább Hiddink, vagy Scolari, ha váltani kell.
Tisztelem a véleményed,de most őszintén kérdem:Mr. Master írta:Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
Igy van.Zozzy 5 írta:A keretünkkel semmi probléma. Tökéletes anyag, csak meg kéne gyúrni...Mr. Master írta:Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
A keretünkkel semmi probléma. Tökéletes anyag, csak meg kéne gyúrni...Mr. Master írta:Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
Nem hiszem hogy a kerettel különösebb gond lenne,illetve fogalmazzunk úgy:ilyen képességű játékosokkal bármit meg lehetne nyerni! Más kérdés hogy ezek a képességek egyenlőre eléggé rejtettek...A miértre inkább nem válaszolnék,nem vagyok "szakértő",mint a Sport1-en a tisztelt meghívottak :lol:Az Unicef szerződésről úgy tudom a Nike hozta tető alá miután többször megvádolták hogy gyerekekkel dolgoztat így közvetve ő is fizeti helyettünk,de javítsatok ki ha tévedek!Mr. Master írta:Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
Nem az összeszokottsággal van a baj, hanem a morállal, a szürkeséggel. Motiváltabbnak kéne lenniük kicsit. Sztem a fiatl játékosok mostani szerepeltetése jót tesz a csapatnak, néhány meccs elteltével pedig jobban is kifejtik hatásukat a csapatraRivaldo11 írta:Nem biztos, hogy nagyon meg kell lepődni a két döntetlenen. Még nem állt össze a csapat, sőt, lehet hogy még 2-3 nyőgvenyelős meccsünk lesz. de utána már be kell indulni a gépezetnek. Addig felesleges mindenfajta vészjóslás.
Teljesen egyetértek. Ha jól emlékszem, a BetandWin először minket keresett meg, nem a madridot. De nem. Nekünk ott a UNICEF amelynek még mi fizetünk, a játékosainkat pedig rendszeresen Ázsiába küldik vajaskenyér túrákra. A nyári "pihenőidőben" még jobban leamortizálódnak, mint az idény közben. Laporta nem lát???? Ehhez jönnek még a válogatott meccsek. Eto'o-t még napokkal a bajnoki rajt előtt Japánba parancsolta a kameruni szövetség. (a racing elleni meccs előtt.) Persze hogy megsérült! Fáradtak a játékosok, fáradt az izomzat, sérülékenyebbek. Mi az, hogy a szövetségek akkor viszik el a játékosokat amikor akarják? Ők itt keresik a nagy PÉNZT! Ez a munkahelyük. Ráadásul teljesen kizsigerelik a játékosokat, rendszeresen sérülten térnek vissza a válogatott edzőtáborból. Laportának teljesen igaza van, ha kártérítést követel! Ha a G14 összefogna, akkor a FIFA meg az uefa is mehetne a búsba..Zozzy 5 írta:Ebben van valami. Túráztatják őket a világban fel-alá, utánna meg panaszkodnak a frissességükreMikorka Kálmán írta:Sajnos - én úgy gondolom - a csapat a pénszerző Távol-Keleti túrának köszönhetően, megint nincsen még elfogadható fizikai állapotban sem. Egyszerűen vicc, hogy nem tudunk pihenni és alapozni, mert azt a pénzt, amit más csapat pld. mezszponzorból szed össze, nekünk össze kell fociznunk. Félre kéne már tenni a Katalán önérzetet, pénzt csinálni mindenből, amiből lehet, nem "nevekkel", meg elmúlt teljesítményekkel foglalkozni, és főleg nem várni a "csodára". Mert 3 forduló után 4 pont hátrány, az egyáltalán nem kevés. Hiába mondja Frank, hogy csak most kezdődött a bajnokság. Mi még el sem kezdtük, ahogy elnézem...
Kicsit kizsákmányoltuk volna az Arsenal-t!Mr. Master írta:Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
Velem sem szoktak egyetérteni,szóval mi egyoldalon vagyunk,ill egy nézőpontbanmypeter írta:![]()
Már nem is tudom...
De velem általában nem szoktak egyetérteni.
Pláne, ha Rijkaardról van szó![]()
ozsimiki írta:Miért mikor,és miben nem értettünk egyetmypeter írta:Miki, kezdünk egyetérteni![]()
![]()
az előző szezonban idegenben jobbak voltakVito írta:a Madridnak is lesz egy nehéz menetelése:
Most kell összeszedni egy jó nagy előnyt, mert a 10. és a 20. forduló között hétszer megyünk idegenbe, pl. Sevilla, Valencia, Barcelona, Bilbao, Atlético Madrid... És akkor még a két idegenbeli BL-meccset nem is számoltam!
a Madridnak is lesz egy nehéz menetelése:Zozzy 5 írta:Oké, csak amíg mi "éregetünk"(ha egyáltalán ez a helyzet, és nem egy büdös nagy tanácstalanság), addig a Madrid szépen behúzza ezeket a kis könnyű meccseit, és megléphet akár 7-8 pontra is. Apropó, érdekes módon nekik sikerült összeérni, pedig hozzájuk többen mentekA Sevilláról pedig már ne is beszéljünk...Utólag pedig nagyon nehéz gürcölve javítani...
Most kell összeszedni egy jó nagy előnyt, mert a 10. és a 20. forduló között hétszer megyünk idegenbe, pl. Sevilla, Valencia, Barcelona, Bilbao, Atlético Madrid... És akkor még a két idegenbeli BL-meccset nem is számoltam!
Akkor teljesen más volt a helyzet, ráadásul a Madrid se volt ilyen erős...Rivaldo11 írta:Az a helyzet, hogy még tényleg nem lehet megmondani, miről is van szó. Vagy ti gondoltátok volna 2005 őszén az első 6-7 fordulóban, hogy utána végigverjük a világot?
3 meccsünk volt, várjunk még a konklúziókkal.