okos666 írta:Szerintem a Real ellen nem teljesítettünk rosszul:mi is megérdemeltünk volna egy gólt a 2. félidőben mutatott játék alapján....
Ja

Megérdemeltük volna, h kapjunk még1-et. Ilyen gyatra játékos a Nou Campban ritkán látnak
Atesz írta:Ja és még valami, sztem Eto'o sokkal fontosabb a csapatnak mint amire általábn tartják, és kb. azóta döcög a szekér mióta először megsérült. Persze szép hogy lőtt kettőt a Valenciának, de szerintem kell még egy pár meccs mire tényleg harapni fog és összeszoknak megint, utána talán megindulunk felfele.
Ez nem ide tartozik, azonban tényleg igaz, ezért mosolyogtam nagyot, amikor a madridistán istenítették Pepét, hogy megfota Eto'o-t aki még sztem rohadtul nincs csúcsformában. Annak a Valenciának azért nem volt olyan nehéz gólt lőni!!!
Azért Pepe érdemeit nem szabad elvenni, valoban simán levette a pályárol Etoot, folyton megelőzte, ha sikerült is nagy ritkán labdához jutnia Etoonak, Pepe azonnal szerelt. Elősször azt mondtam nem mentek labdák neki, azért ez igaz is, de mikor láttam egy videot Pepe játékárol a klasszikuson, akkor ott azért láttam, h felé pár labda, de Pepe állandoan megelőzte. + Pepe még Ronaldinhonak is elég gondoz okozott, ha netán Ramost nagynehezen legyürte, Pepe már ott is volt és szerelte.
Mintik ezek a dumák mentek, h Etoo meg Ronaldinho két védőt leköt, ahhoz képest egy védő kötötte le őket
Perxe az biztos, h nincs még Etoo csucsformában, de ha gyenge a csapat körülötte, akkor nehezebben fog belejönni.
Bizony megérezzük hiányát sérüléseit alatt. Egyik ok az, mert nagyon jo játékos, gyors, sokxor kerül helyzetbe, sokat küzd stb.
A másik viszont, h tavaly Guddy meg Saviola nem tudta potolni, idén meg a rossz formában

levő Henry.
Aki utoljára potolni tudta Etoot az Henke volt

Akkor is Afrika kupa volt, de Larsson szálitotta a golokat és hoztuk is meccseket, pedig a svéd egy kemény sérülésből jött vissza.
Ilyen cserecsatár kéne