Effektíve lényegtelen, hogy most nagy lendületben van vagy sem, Parsons tavaly is jobb átlagokat hozott, meg idén is mint Chalmers, ezért nem értettem múltkor miről hadoválsz

Ennyiből meg jó fiatalokat foglalkoztatni, mert igaz hektikusak, de legalább fejlődőképes az összes, Parsonsban is van potenciál, jobb pick érdekelne, de részemről a biztosabb Gee-t tudom felajánlani továbbra is, aki amúgy szintén jobb min Chalmers a számok alapján

, s Cavs játékosom 2 van.
Ezért írtam múltkor is hogy Mario Chalmersről beszélünk nem Magicről

Nem éri meg nekem kockáztatnom hogy esetlegesen adok egy év végére jóval jobb játékost mint Chalmerst, persze te meg le akarsz húzni, ezt eddig is észre vettem

Gee ezt hozta tavaly, is ezt hozza idén is, a kérdés hogy most te mit akarsz?Ha Chalmerst akarod tartani, akkor ez megfeneklett tárgyalás továbbra is, nem nyerhetek annyit mint amennyit bukhatok ha nem Gee-t adom (a pick dolgot vetettem fel múltkor is amire most végül is lenne mód csak nyilván 2 ilyen meccs után meg látva hogy Parsons elég fontos láncszem s rohadt sokat játszik nem vagyok biztos)
Mert Mario kb ennyi, 10 pont 4-5 assist s akkor szerintem még fel is becsültem Allen miatt, de jelenlegi értékre Gee-t érzem továbbra is korrektnek érte.Nagyjából 1 szint fantasyra a kettő, mondom még egyszer olyan szintű emberek statok alapján akiknél nem fogok kockáztatni, egy esetleges kiugró idényt produkáló fiatalt adok egy Chalmersért.
Gee-nél ez a szint ezt hozza, nem kell, akkor sajnálom

Megnéztem csak assist átlagban jobb Chalmers, pont ami nekem kellene, minden másban jobb átlagokat hoz Gee, de rendben mondjuk azt nem bízol benne

Majd akkor jövő héten megkereslek megint