Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább valami számunkre jót jósoljTobias88 írta:Nah, már csak Alves és akkor mindenki sárgás a 30. percre. Hajrá fiúk, rendkívül okosan csináljátok.
Piros nélkül nem ússzuk meg az biztos
Alves rajtva van az ügyönTobias88 írta:Nah, már csak Alves és akkor mindenki sárgás a 30. percre.
Nem nagyobb hülyeség mint Neymar fejese!messideco írta:És Piqué ismét egy hülyeség miatt, gyakorlatilag semmi köze nem volt a balhéhoz, de kell vitézkedjen...
Szerencsére 20 perc alatt mindkét belső védőnk sárgásMessiNeymarSuarez írta:Ezaz, Piqué sárgalap...Bravo miért nem ?!
Mondom csak úgy rémlet nem voltam benne biztosPampalini írta:Az elsőbe a jobb belsőt tette beleAlfa írta:Szerintem az elsőt ballal rúgta de nem biztosdanianevem írta:Mindkét rekordját mesterhármassal abszolválja. Hát igen.![]()
Az angol szpíker azt mondja, hogy jobblábas mesterhármast szerzett. Figyelte valaki?
Az elsőbe a jobb belsőt tette beleAlfa írta:Szerintem az elsőt ballal rúgta de nem biztosdanianevem írta:Mindkét rekordját mesterhármassal abszolválja. Hát igen.![]()
Az angol szpíker azt mondja, hogy jobblábas mesterhármast szerzett. Figyelte valaki?