Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem már nincs probléma.varga tamás írta:Jó lenne valamit csinálni az eurobarcával, mert 10 perc telt el addig, míg ezt a hsz-t meg tudtam írni. Az egyik topicból a másik topicba való átállás 1-2 percet vesz igénybe, ennyit viszont nincs időm kivárni, majd felrobbanok az idegtől. A honlappal valami nagyon nincs rendben. És nem a számgépemmel van a gond, minden más oldal flottul működik, másodperc kell az átváltáshoz. Hetek óta vagyok türelmes a honlap lassú működésével, de kezd elmenni az életkedvem tőle. Nincs nekem tíz percem arra, hogy egy hsz- meg tudjak írni. Valamit csinálni kellene. Arról nem is beszélve, hogy most negyedszerre engedett belépni. Elegem van belőle![]()
![]()
Csatlakozom én is, jó lett nagyon. Bár néhányszor nehezen lehet értelmezni egy-két mondatot, valamit csak többszöri olvasás után sikerült felfognomSlither írta:Grat Enriquenek az Enriques cikkhez!![]()
Nulázzátok ki rajtam kivül mindenkinek az eredményét és tutti megjavul.Z. Iván írta:Rájöttünk a hibára, a tippjátékkal és annak az adatbázisával van összefüggésben. Nem ígérek gyors javulást, de törekszünk rá.
Nekem is, de a múltkor felvetettem, és nem érkezett rá válasz. Pedig sem az internetemmel, sem a gépemmel nincs baj. Megnézettem azon a gyorsaságszámláló-marhaságon, be voltam a UPC-be, és mindkét helyen okés minden. És a többi oldalra, honlapra nem kell várnom többet, 5 másodpercnél.Zozzy 5 írta:Csak nekem lassú a honlap a topikok betöltésekor és ír ki errort néha?
nemcsak neked...Zozzy 5 írta:Csak nekem lassú a honlap a topikok betöltésekor és ír ki errort néha?
Eurobarca írta:a csapat taktikája tehát a védekezésre fög összpontosulni,
te miket nem észre veszelSlither írta:Nekem is akadozik...
Puyolos cikkben: "Jó lesz, bízok a csapatban, Most kell bizonyítanunk, hogy hol szeretnénk végezni. "
kis m kéne.
![]()