Gareth Tello írta:Martino is already planning for next season. Besides Ter Stegen, he wants 3 more transfers: centre back, midfielder and forward. [sport]
Halilovicnak egyébként örülnék, ha tényleg akkora tehetség, amekkorának mondják, akkor megér egy próbát. (Mondjuk aki tiniként már a horvát első osztályban szerepel rendszeresen, az nem lehet rossz.)
Halilovic tényleg nagyon jó lehet idővel. És ami még érdekes lehet, a játékstílusa nagyon-nagyon Barcás hogy így mondjam:-) Persze, vannak még hiányosságai, fizikailag, de még inkább lövőerőben gyenge még a Dinamóban is, nemhogy egy Barcelona szintű csapathoz mérten, de csak 17 éves, ezekben sokat fog fejlődni. Ami a lényeg, a kombinációs készsége rendkívüli már most, olyan labdákat oszt le néha a többieknek hogy csak na. Az tuti hogy a fél világ figyeli, szóval nem tudom milyen esélyekkel indulunk érte majd mikor a Dinamo tényleg eladja, de az biztos, hogy illene ide. Nagy szükség lenne egy ilyen játékosra a középpályán már most is mert Xavi már jelenleg sem képes a korábban nyújtott teljesítményre, Iniesta meg szintén ezen az úton indult el.
És persze mindenképpen kellene egy klasszis középső védő is + egy kapus. Kérdés kire lesz pénz. Tartok tőle mindenkire nem. Az a nagy gond, hogy igazából aki nekünk valós, azonnali erősítést jelent az baromi sokba kerül ( lásd Thiago Silva esete ). Ez van. Most Tata mondja, hogy kapus+középpályás+védő kell nyáron, mondjuk nem jövő nyáron hanem most kellett volna ezt már intézni ezen a nyáron, de mindegy, ez már így esett hogy jött Neymar és slussz. Hogy csatárt kit hozna Tata nem tudom, de én ezt érzem legkevésbé problémásnak az összes poszt közül ahova felmerült, hogy igazolni kellene. Megkockáztatom ha dönteni kell, hogy hova igazolunk egy másik poszt rovására ahova meg nem akkor ezt a posztot hanyagoljuk.