Más: Italian club Napoli continue to monitor the situation of Barcelona defenders Martín Montoya (22) and Marc Bartra (22). [il mattino]
Álmodozzanak csak...

Örülnék neki én isneobarca írta:En egy ilyen "Larsson-ként" elnézegetném nálunk:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... er-2295811
Ne haragudj, de amikor ilyen nevek is felmerülnek, mint Samaras vagy Diego Milito (vagy Depay), elég nevetséges egy Reus-t felhozni. Akkor már inkább az a botlábú Lewandowski...Gareth Tello írta:The agent of Dortmund winger Marco Reus (24) has contacted Barcelona to tell them the German is willing to join. His buyout fee is 35M. [e3]
![]()
Elfogult vagyok vele szemben, úgyhogy inkább nem is kommentálom a dolgot.
az egy bizonyított tény, hogy az egyik jobb a másiknál. az, meg hogy hogy tud integrálódni csak feltevés, mert amíg nincs itt ez nem fog kiderülni. mellesleg a kutyát nem érdekli rajtad kívül ez az integrálódás dolog. védjen jól és kész. majd integrálódik a bl megnyerése után banketten...Bob_Marley írta:Senkit nem érdekel xy jobb vagy a másik
Azért Diego Milito neve jobban csengene a csapatban, vagy Etonak, mint Samarasnak.messideco írta:Samaras neve is felmerült a spanyol sajtóban, mivel nyáron lejár a szerződése a Celticnél. Nem lenne rossz, én őt favorizálom.
Iraizioznak 15-ig van szerződése, jelenleg 32 éves, akkor 34 lesz, cserekapusnak ideális lenne.
A kezdőkapus poziciójában Ter Stegen a voksom, egyértelmű.
Az a baj, hogy sokan csak a kihagyott helyzetekre emlékeznek, pedig a védelmünk volt botrány...(hogy pontosabb legyek a csapatvédekezés). Az összes PEZ cukorkámat feltenném arra, hogy ha lett volna Neymar ugyanúgy kikaptunk volna mind a Bayerntől, mind a Realtól.Rivaldo11 írta: Nem megyek bele a Tello, Pedro vs Neymar összehasonlításba, de ha szerinted logikátlan döntés volt idehozni a brazilt, nem tudom mit néztél tavaly. Barca meccset nem, az biztos.
A tartalom is gáz, de hogy ráadásul nem is érted, mi a humor tárgya, az még rosszabb. Nem megyek bele a Tello, Pedro vs Neymar összehasonlításba, de ha szerinted logikátlan döntés volt idehozni a brazilt, nem tudom mit néztél tavaly. Barca meccset nem, az biztos.Bob_Marley írta: Ezt már múltkor se értettem mi a humor tárgya, mikor szóba került és ezt írtam. Igen itt van Te4llo és Pedro is ezért is felesleges támadót igazolni, hova minek, miért. S pl Neymarral kapcsolatban is ezt írtam kiadtunk 57 milliót oda, ahova nem volt égető igazolni, tudom a reklám meg már visszahozta az árát, meg az amúgy értékmérő (what...?) facebookon x emberből most már 5x kedveli és stb, csak attól még logikátlan volt.
Hát, azért ők sem igazán fiatalok... Mint tudjuk, 25-26 éves korában már minden futballista kezd kiöregedni és gyengülni, ez pedig rosszabb teljesítménnyel jár. Na most egy 16-17 éves játékosnak maximum 9 éve lenne itt... Ez kevés.bence-barca írta:Túl idős. Én most az u17es VBt nyerő nigériai válogatottból szemezgetnék.
most a neymarral szembeni véleményedet hagyjuk, szerencsére rohadt kevesen látjátok ilyen rosszul a srác helyzetét, de hogy még reinát is idehoznád.S szerintem Reina sem lenne rossz opció, ha nem sikerülne mondjuk a belga, egy tapasztalt spanyol kapus, hazai kapus, aki jól ismeri a társakat egy logikus döntés lenne.
Túl idős. Én most az u17es VBt nyerő nigériai válogatottból szemezgetnék.messideco írta:Most, hogy Iniesta a Manchesterbe, míg Messi egyik adidias-csapatba igazol, nem kellene elgondolkozni a pótlásukról? Depay oké, de Iniesta helyett jöhetne Adam Maher nem?
sörvirsli írta:, a Celtics ellen is ő volt a húzóember...J
Teljesen egyetértek. Neymarra szükségünk volt, de Agüero teljesen fölösleges. Ennyi pénzt kidobni egy sokadik világklasszisra, mikor itt van nekünk egy Messi-Neymar duónk egy jó formában lévő Alexisszel. Túl nagy luxus lenne Kunt idehozni. Ha mégis csatárra lenne majd szükségünk, akkor sokkal inkább szélsőre és persze nem ilyen áron. Én bízom Deulofeuban, de ez a jövő zenéje, ja meg persze, hogy Alexis formája kitart...Bob_Marley írta:Totál feleslegesen tartom, hogy Agüerokat meg másokat igazoljunk. Kapuskérdés fontosabb lesz, s bízom benne nem megint méregdrága támadókra fordítjuk a pénzt. Ha választani kell, akkor Courtois, nagyon fontos lenne, hogy olyan ember jöjjön, aki ismeri a Ligát, könnyebben betud illeszkedni. S szerintem Reina sem lenne rossz opció, ha nem sikerülne mondjuk a belga, egy tapasztalt spanyol kapus, hazai kapus, aki jól ismeri a társakat egy logikus döntés lenne.
BoB!!! Pedró hanyatlását mióta követed nyomon??? Mert szerintem azt mindenki tudja hogy ő sohasem lesz alkalmas arra hogy felvegye a versenyt egy Neymaral vagy egy Agüeróval, egyszerűen azért mert nem jobb képességü Tellóval egyetemben sajnos.Bob_Marley írta: Ezt már múltkor se értettem mi a humor tárgya, mikor szóba került és ezt írtam. Igen itt van Te4llo és Pedro is ezért is felesleges támadót igazolni, hova minek, miért. S pl Neymarral kapcsolatban is ezt írtam kiadtunk 57 milliót oda, ahova nem volt égető igazolni.