Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
https://youtu.be/zMGn4MjHKVs
Azt kellett volna mondania, hogy ez a magas, kék szemú férfi?davi10 írta: ↑2020.12.08. 21:54:56A 4. számú játékvezető "This black guy"-ként hivatkozott Dembabára, mondván őt kell kiállítani a kispadról.
Gondolom Dembabának nem tetszett, hogy kiállították és meghúzta a rasszizmus kártyát. 4 román játékvezető van, nen tudom miért beszélnének angolul. Tisztán emlékszem, hogy amikor Kassaiék vezettek BL meccset, akkor le lehetett olvasni a szájukról, hogy magyarul beszélnek.
Innentől kezdve a BL meccseken is mehet a térdelés. Vajon a nézőket mikortól kötelezik rá?davi10 írta: ↑2020.12.08. 21:54:56A 4. számú játékvezető "This black guy"-ként hivatkozott Dembabára, mondván őt kell kiállítani a kispadról.
Gondolom Dembabának nem tetszett, hogy kiállították és meghúzta a rasszizmus kártyát. 4 román játékvezető van, nen tudom miért beszélnének angolul. Tisztán emlékszem, hogy amikor Kassaiék vezettek BL meccset, akkor le lehetett olvasni a szájukról, hogy magyarul beszélnek.
A matek mellé játék sem ártana....Vidal sem tanul....de legalább nálunk piros nélkül lehozta a Bl-t.....ha jól emlékszem persze....a Szoboszlai gyerek miatt nézegetem a müncheni meccset.....hát kihagyott két kihagyhatatlant, a második gól róla indult.....erőnléte fogytán.....na le is cserélték....kicsit nagy körülötte a füst....csababarca írta: ↑2020.11.25. 22:18:37Nem értem ezeket a 11es szitukat, hogyan ítélik meg hogy a madridnak befújták csont nélkül, itt meg a másodikat nem adják meg.
De ők tudják, kicsit érdekesen használják a VARt.
Ettől függetlenül komolytalan az inter, ilyen csoportból 4 forduló után kiesni. (Jó még a matek ott van...)
Ez a mostani méginkább 11esnek tűnt
Persze érthető, de mivel van benne pontenciál, ezért jó lenne ha kapura is törne esetekben.Chino írta: ↑2020.11.04. 12:58:46
Szerintem érthető, azért van ott egy Messi meg hasonló klasszisok, így 17 évesen még nem olyan bátor, sokszor még a "nagyobb" játékosok is Messit keresik hiába van rosszabb helyzetben. Viszont ennek ellenére azért nincs megszeppenve a pályán, bevállja a cseleket és a neccesebb passzokat is előrefelé.
Jotára mondjuk nem mondanám, hogy kikukázta Klopp, portugál válogatott és súlyos pénzeket fizettek érte.