Íme:
H odds = 4.80
X odds = 1.20
V odds = 15.00
A mérkőzés érdekes módon döntetlennel zárult.

Ezmiez?

Ha beleszólhatnék?!:.. Bár nem nekem jött a kérdés, de :Fernando írta:Hamár ilyen pontos vagy (xavi12 írta:Spanyolország vs Svájc ra én 4-0 át tippelek)
Verdasco-Almagro H mehet?
Hamár ilyen pontos vagy (xavi12 írta:Spanyolország vs Svájc ra én 4-0 át tippelek
Nem csak esélyes volt, hogy bejön. Így is lett 10 jött be végülis, mert több hasábbal játszottam, így szinte biztos voltam benne, mert a mai meccseket húztam inkább többesélyre. Hátravan még a Francia meccs, ha az bejön egyiken úgy lesz 10, másikon 11.Ákocka írta:Az majd csak akkor derül ki, mikor az összes meccset lejátszották, attól függően hány embernek van pénze rajta. A Szerencsejáték zrt honalpján meg tudod majd nézni. Egyébként nem mindig fizet a 10es, 2 hete például nem fizetett, mert annyira papírforma volt, a 11esem is 140 forinttal gazdagított.Fernando írta:Szerbek jól megszivattak, ahogyan a spanyolok is.
Más: Azt honnan tudom, hogy a Toto mennyit fizet. Raktam ma egyet. Van egy hasáb ahol eddig midnen bejött. Azt tudom h 10 találatos már fizet (?). De mennyit, meg hogyvanez?A teli is fizetett már 22 milliót és 100ezret is.
Egyébként hogyhogy minden bejött? Eltaláltad, hogy Új-Zéland veri Szerbiát?
További sok sikert a mai meccsekhez!
Az majd csak akkor derül ki, mikor az összes meccset lejátszották, attól függően hány embernek van pénze rajta. A Szerencsejáték zrt honalpján meg tudod majd nézni. Egyébként nem mindig fizet a 10es, 2 hete például nem fizetett, mert annyira papírforma volt, a 11esem is 140 forinttal gazdagított.Fernando írta:Szerbek jól megszivattak, ahogyan a spanyolok is.
Más: Azt honnan tudom, hogy a Toto mennyit fizet. Raktam ma egyet. Van egy hasáb ahol eddig midnen bejött. Azt tudom h 10 találatos már fizet (?). De mennyit, meg hogyvanez?
U19 Svájc nagyon erős. Most a VB-t vagy Eb-t (nem emlékszem már) nyert korosztályos csapatára épít.nemtom99 írta:Mára:
U19 Dánia-U19Svájc H
U19Ausztria-U19Szerbia V
U17Anglia-U17Franciaor. H
Elefántcsontpart-Dánia H
3/4-es kombi
Vélemény?