Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Azért ezt nem mondanám, legalább is én mást sportokat nézve is éltem át hasonló drámákat. Pl. a 2008-as F1 brazil nagydíjon, de említhetnék néhány K1 meccset a sportág fénykorából is. Más kérdés, hogy ha valaki nem kedveli olyan szinten ezeket a sportokat, mint a labdarúgást, akkor nyilván nem lesz olyan hatása rá, de ettől még ez nem jelenti azt, hogy ezekben a sportokban nincsenek drámák.visca el barca írta:
ezért hívják a labdarugast a sportok királyának. ilyen drámát és euforiat, soha, semmilyen más sport nem tud produkálni
Dombi Tibi azért beférne szerintem.Gareth Tello írta:Az 50 leggyorsabb futballista.
Én még a jó öreg Ibrát is, na meg Piquét.. Viccet félretéve, ez csak egy újabb habi lista, butaság az egész.Gareth Tello írta: Messi szerintem indokolatlanul hátul van, egyébként egész jó kis lista.
Songot és Csigrinszkijt hiányolom a top10-ből.
ezért hívják a labdarugast a sportok királyának. ilyen drámát és euforiat, soha, semmilyen más sport nem tud produkálniFacsy írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ttunk.html
nesze neked hangulat meg stadion-robbantás érdemes mind2 vidit megnézni a riporterről szóló vidinél meg nézni a hátteret kemény mikor megindulnak
Tudomásom szerint semmi, csak a pletykára reagáltam. Szerintem nem ő lenne oda a legjobb megoldás, már ha beigazolódik egyáltalán. Nem elképzelhetetlen.Barcaman1993 írta:
Ennek bármi alapja?
Ennek bármi alapja?Stalkyard írta:City ügy:
Nem vagyok biztos benne, hogy sokkal előrébb lennének Pellegrinivel, egyet léphetnek előre, de összességében ugyanott vannak. Pelle még mindig nem az a kvalitású edző, aki egy ilyen bivalyerős kerethez kell.
Egyáltalán nem biztos hogy itt fog kikötni a brazil, sztem ezzel még várni kellene. Valószínűleg a Pep féle Bayern jövőre is tarolni fog, sztem Titóval max a bajnokságot fogjuk behúzni, vagy esetleg a kupát oszt jó napot!! És ez nem a csapat hibája, csak sajnos ennyit látok a mostani managmentben. Jöhet ide Neymar, Hummels vagy akárki, hogyha nincs illtv. nem lesz aki megfelelően motiválja őket a jövőben. Ancelottit elfelejtetted???Ők is nagyon erősek lesznek, főleg hogyha érkezik Veratti, Falcaó és Bale is a madridhoz.SuperMessi írta:Azért jövőre lesz mit nézni. Pep féle Bayern, Mourinho féle Chelsea, Neymar féle Barca, SAF nélküli MU, most még lehet h Pellegrini féle City is. Érdekes ez a nagy jövős-menés.
Szerintem ebben a keretben ha csak a játékosokat nézzük akkor sokkal több van. Lehet hogy már két éve ott vannak a nagy sztárok ,de az még nem jelenti azt hogy csapatként is jók lesznek.Barcaman14 írta: de igazán sosem tudta kihozni a keretben rejlő lehetőségeket szerintem.
Pellegrinivel nagyon jól járna a City. Mancini ugyan nyert 1-2 trófeát, köztük egy bajnoki címet, de igazán sosem tudta kihozni a keretben rejlő lehetőségeket szerintem. A chileit remek edzőnek tartom, képes lenne tartósan is jó eredményeket hozni.salas9 írta:Az AS spanyol lap szerint a City elnöke Mansur sejk, visszautasíthatatlan ajánlatot tett Pellegrininek. A lap emellett úgy tudja, hogy az edző első igazolása a spanyol Isco lenne, akiért 35 milliót is kifizetnek ha kell.
http://www.youtube.com/watch?v=0I1TWPm4n6Mlui1698 írta:Suarez...
http://www.youtube.com/watch?v=1jrEgRI8qj0
Zseniális focista, de kevés nála nagyobb rohadék van manapság.
Ja, én is!Alexis9Sánchez írta:
Megnéznék egy ilyen meccset szívesen! Bár én azért 1-2helyen változtatnék itt-ott a csapatokon!
bár mostanaban kevesebb meccset nézek, büszke vagyok a sracokra, h ilyen szuk kerettel ennyire tartják magukat. szerdan kiutjuk a psgt a csába, összeomlanak és bajnokok leszünkbence-barca írta:"a Marseille végül 1–0-ra nyert – a szezonban már 10. alkalommal! "
Fő a győzelem, az nem számít hogyan De azért vicces, h ilyen szűk meccseket játszunk és +4-es gólkülönbséggel 2. helyen állunk. De kit érdekel? Ilyen kerettel az is csoda, h még (hivatalosan) versenyben vagyunk a bajnoki címért.
Allez OM!