Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szilagyi_ur írta:Sziasztok!
Valaki segítene?...Nemrég regisztráltam a hattrickra de már elneveztem a csapatomat és szeretném átnevezni. Ezt hol tehetem meg? Ugyanis sehol sem találtam ilyen menüpontot.
Előre is köszönöm!
armin10 írta:Köszi a segítséget,akkor veszek fel még szakembereket..
A kapusom egyébként 16 éves 104 napos
Védés: jó (maxolt)
Védekezés: középszerű (maxolt)
Pontrúgás: középszerű (maxolt)
Attól nem félekPuyol05 írta:Bobberto írta: Üdv Puyol05!
Ha addigra nem kapsz kihívást akkor szívesen játszanék veled egy ifi barátságost![]()
Ificsapatom ID-je: 1167941
A nagy csapat neve pedig Röpködő Galambok
rendben. akkor majd hétfőn kihívlak, ha addig nem kötsz le meccset
Pontosansalas9 írta:Valaki tudja esetleg,hogy ha 14 játékos van az ifi akadémiámon, és 3 játékosmegfigyelő dolgozik. Akkor én egy héten ugyanúgy egy ifit hozhatok csak fel jól tudom![]()
MichaaBee írta:GAMPERESEK FIGYELEM!
Mindenki kösse le a csoportkör 2. fordulójának meccseit! A párosításokat szokás szerint a kupa oldalán (htgamper.lapunk.hu) találjátok.
Ha valakinek van az 1. fordulóból elmaradt meccse, akkor az egyelőre ne foglalkozzon vele, az elmaradt meccsek pótlására majd csak a pótfordulóban kerül sor. Ennek megfelelően mindenki a 2. fordulós ellenfelét hívja ki, lehetőleg minél hamarabb, hogy legyen ideje a másiknak elfogadni!
Probléma esetén pedig szíveskedjen mindenki azonnal hozzánk fordulni, ne egyénileg próbálja megoldani a baját, mert az csak kavarodást okoz. Tehát ha valaki pl. bizonytalan, hogy kit kellene kihívnia, az kérdezze meg!
Üdvözlettel.: A szervezők
Bobberto írta: Üdv Puyol05!
Ha addigra nem kapsz kihívást akkor szívesen játszanék veled egy ifi barátságost![]()
Ificsapatom ID-je: 1167941
A nagy csapat neve pedig Röpködő Galambok
Üdv Puyol05!Puyol05 írta:nekem hétfőn már jó. ha gondolod akkor várj addig, ha nem akarsz, akkor köss le mássalAuron írta:IFI barátságost valaki?
Ha ma nem lesz jelentkező akkor majd a kövi alkalommal megpróbálom megint
nekem hétfőn már jó. ha gondolod akkor várj addig, ha nem akarsz, akkor köss le mássalAuron írta:IFI barátságost valaki?
Ha ma nem lesz jelentkező akkor majd a kövi alkalommal megpróbálom megint
Köszi a meccset! Csak azért "féltartalékos" csapattal álltam ki, mert vettem pár játékost és meg akartam nézni őket. Reménykedtem is, hogy nehogy megsérüljenek, de szerencsére nem volt sérülés egyik oldalon sem, és további sok sikert!Puyol05 írta:blaugrana05 - Kiskunhalasi Dream Team
3 - 4
a mérkőzésen mindig vezettem egy góllal, de a végén kiegyenlített, és megnyerte a meccset. gratulálok! ezen az eredményen semmi meglepő sincs. nem vártam győzelmet, hiszen egy harmatgyenge csapattal álltam ki, az övé pedig egy "kicsivel" erősebb volt. annyi meglepő azért mégis csak volt, hogy ennyire szoros lett a meccs