2008.04.07. 11:50:58
Nah először is: Guardiolát semmiképp se nevezném ki vezetőedzőnek, mint ahogy írták már itt egy páran, fél éves edzői múlttal nagyon kockázatos lenne őt bedobni a mélyvízbe! Viszont a másodedzői feladatra tökéletesen alkalmasnak tartom!
Laudrupot megint csak nem hoznám ide! Ő is még viszonylag rutintalan edzői szinten, bár azért már több tapasztalata van mint Guardiolának. De az hogy most van egy jó szezonja a Getafeval még nem jelenti azt hogy máris ő a világ legjobb edzője.. Schusternek is volt egy jó szezonja a madridi kiscsapattal, mindenki azt hitte hogy ő lesz a megváltó a Realnál, erre fel idén bebizonyosodott, hogy egy sztárcsapat kispadja még túl nagy falat számára, taktikailag nem elég felkészült, meccs közben képtelen változtatni a csapatán, és szerintem a játékosok motiválásával is vannak problémái! Ha csak fele ennyire lennénk balf@szok, nem ők vezetnének most 7 ponttal hanem mi, de ez egy másik történet...
Szerintem mindenféleképpen egy olyan edző kell nekünk, aki tapasztalt, elismert, és kordában tudja tartani a játékosokat, bármi áron!! Nekem Mourinho lenne az elsőszámú jelöltem, bár szerintem elég kevés esély van rá hogy ő jön. Második jelöltem Scolari, ő ugye az EB után ott hagyja a portugálokat, és szerintem ő is maximálisan megfelel a fenti kritériumaimnak! Tapasztalt, elismert, edzőként minden megnyert Dél-amerikában, amit csak lehetett, és ne feledkezzünk meg a VB arany és EB ezüstjéről sem!
Ami a jobbhátvéd kérdését illeti: valamelyik előttemszóló felvetette Eboué leigazolásának gondolatát az Arsenalból! Nos, teljesen egyet értek vele! Alves igaz hogy nagon jó játékos, de nekem van egy olyan érzésem hogy ő inkább Madridba akar menni, és nem mellékesen szerintem 30-35 milliónál olcsóbban nem hinném hogy el lehet hozni Sevillából! Eboué fiatal, technikás, gyors, jól fejel, és nem mellékesen 15-20 millióval olcsóbb szerintem Alvesnél! Szóval én is támogatnám őt a jobbhátvéd posztra!!
V I S C A E L B A R C A