Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őszintén szólva kétlem, h kéne a Juvénak...Evilgrim írta:Szép volt,jó volt.
Megköszönjük neki,hogy itt volt,és lőtte a gólokat.
De most már ideje,hogy menjen.
További sikereket Juventushoz....
Visca el Giuly!
Nem mindig, ilyet nem is írtam, ha írtam akkor pedig véletlen, értsétek úgy, hogy a legtöbbször...Slither írta: Sztem meg nem megy mindig leszegett fejjel a védőknek. Nagyon sokszor visszafelé és befelé is passzol. Amikor meg előre megy, akkor tény, hogy sokszor rosszul méri fel a helyzetet. De sztem idén így is kevesebb labdát vezetett bele az ellenfél védőibe, mint mondjuk Deco.
Sztem meg nem megy mindig leszegett fejjel a védőknek. Nagyon sokszor visszafelé és befelé is passzol. Amikor meg előre megy, akkor tény, hogy sokszor rosszul méri fel a helyzetet. De sztem idén így is kevesebb labdát vezetett bele az ellenfél védőibe, mint mondjuk Deco.lionelmessi19 írta:Egyébként alapvetően azt látom a játékán, hogy függetlenül attól, h gyors vagy lassú, rossz irányba indul a legtöbször. ugy értem, megkapja a labdát, és mehet vele partvonal vagy 16 felé, és rendszerint a rosszat választja, és ennek eredményeképp belefut 1 vagy 2 védőbe. És mindebben az a legrosszabb, h amikor látja, h most nem indul előnyösebb helyzetből, akkor gondol egyet, és kb. csukott szemmel belerohan a védőkbe, ezzel elvesztve a labdát, tönkretéve az akciót. Azt hiszem, ha idősödik az ember, akkor is ha látja, h nem megy, akkor visszapasszol, vagy ilyesmi. De Giuly ezt nem teszi meg. És ez számomra furcsán hat!
Szóval nem biztos h meg tudná mondani egy csatárnak pl., h merre hány méter, hogy ha még maga sem igazán tudja.
Igen, gondoltam h biztos jönnek az ellenpéldák majd és első gondolatom nekem is ő voltvisca el barca írta: Didier Deschamps se egy tul magas pali és mégis jo edzo...
Didier Deschamps se egy tul magas pali és mégis jo edzo...lionelmessi19 írta:grecki írta: Honnan a fészkes fenéből veszed azt, hogy Giuly [auto_cenzúra] edző lenne???? Azért, mert gyenge, mint a harmat, attól még lehet, hogy meglehetősn jó edzői vénával áldotta meg sors...![]()
Nem veszem én sehonnan...![]()
Csupán így gondolom.
Nembeszélve arról, h igencsak nagy tekintélye lenne a kertitörpe magasságával...
Persze persze, nem ezen múlik, de ide tartozik azért ez is...LG írta:Sztem ne ezen mulik a tenkitély, sztem a játékosok sem a testi adotságok, hanem a szakmai tudás és a bánásmod alapján itélik meg az edzőjüket
Monyuk a Magyar válogatotton lehet segitene, ha monyuk Fekete Laci lenne a szöv. kapitány
Sztem ne ezen mulik a tenkitély, sztem a játékosok sem a testi adotságok, hanem a szakmai tudás és a bánásmod alapján itélik meg az edzőjüketlionelmessi19 írta:grecki írta: Honnan a fészkes fenéből veszed azt, hogy Giuly [auto_cenzúra] edző lenne???? Azért, mert gyenge, mint a harmat, attól még lehet, hogy meglehetősn jó edzői vénával áldotta meg sors...![]()
Nem veszem én sehonnan...![]()
Csupán így gondolom.
Nembeszélve arról, h igencsak nagy tekintélye lenne a kertitörpe magasságával...
grecki írta: Honnan a fészkes fenéből veszed azt, hogy Giuly [auto_cenzúra] edző lenne???? Azért, mert gyenge, mint a harmat, attól még lehet, hogy meglehetősn jó edzői vénával áldotta meg sors...![]()
Sztem megér 5 misit, de nem kapunk majd annyit érte.Los Banditos írta:Nekem sem hiányozna túlzottan,csak kiváncsi lennék hogy a Juventusnak mennyit ér a kis Gyulánk.
Én maximum 5 000 000 €-t.
Így van!grecki írta:Már miért lenne túlzás, ha én így érzem... mindenkinek a saját szuverén joga eldönteni Nálam idáig fajultak a dolgok Giulyvel kapcsolatbanozsimiki írta:"hányok" tőle,stb.... ez azért túlzás!
Már miért lenne túlzás, ha én így érzem... Azt hiszem, hogy az mindenkinek a saját szuverén joga eldönteni, hogy kit szeret és kit nem. Nálam idáig fajultak a dolgok Giulyvel kapcsolatban, hogy bizony, akárhányszor csak a csapat közelében látom, nekem elmegy az életkedvem. Ettől függetlenül nem kívánok neki semmi rosszat, csak, hogy tiplizzen nagyon gyorsan!ozsimiki írta:"hányok" tőle,stb.... ez azért túlzás!
És a 04-05-ös idénnyel mi van? Lehet, h csak a sok sérülés miatt (Motta, Edmilson) játszotta végig a szezont, de azért elég megbízhatóan teljesített a védelem közepénRivaldinho írta:...Mennyit ? Annyit h volt egy jó fél szezonja, tavaly tavasszal (azér abba is belekötnék) ez egy focistánál vajmi kevés .....
Off:Rivaldinho írta: Egy hajszállal nem tett többet a csapatért mint mondjuk Gio. Ő is ugyanúgy járt edzésre, úgyanúgy lemondott az esti kimaradásokról, ugyanúgy betartotta az összes szabályt, és ugyanúgy szereti a Barcat...
Így van. Giulynek nincs maradása. Szerintem aki(k) azt mondják hogy jól helyetesített bármikor bárkit is azokból szerintem az elmúlt 2 év szeretete szólt. Nekem is rendkívül szimpatikus játékos, egyszer nem kérdőjelezi meg Rijkaard döntését az őt illető kérdésekkel kapcsolatban. Viszont az idő felette is eljárt, öreg, nem tud hozzátenni a csapat játékához. Meccsen álltalában labda nélkül rohangál, egy védőt nem tud átjátszani. "Cseleit" a védők réges rég kiismerték, egyszerűen csak beállnak elé mint egy fal, Giuly pedig nem tud már sajnos ezen áttörni.grecki írta:Én nem mondom, hogy takarodjon, nem mondom, hogy törjön el a lába, nem kérdezem meg, hogy mit keres még a Barca sztárok között a neve, stb, mint Oleguernél. A katalánt én megpróbáltam azért megvédeni, hogy túlzásokba azért ne essünk, igaz, a formája pocsék, és a kezdőben nem igen van helye, tudom, hogy mit tett ezért a csapatért. Csakúgy mint Giuly, ő is egészen kiváló formában játszott az elmúlt két évben, de amit idén művel az nem csak szánalmas, elszomorítű, felháborító, hanem egyszerűen kilátástalan és elfogadhatatlan. Legalábbis számomra. Lehet, persze, hogy én nekem Giuly amúgy is ellenszenvesebb vmiért, mint Rumcájsz, de Oleguert nem akarnám feltétlenül elzavarni a büdös francba, de a francia törpének szerintem mindenképpen mennie kell.
meértem ha utálod, de akkor is az ilyen jelzőket meghagyhatnád magadnak, mert van itt aki igen is birja Giulyt. Pl. én Ronaldinhot nemszeretem, de ha kritizálni merem, 1ből megakarnak licselnigrecki írta:Én hányok, ha meglátom azt a hülye fejét! Vito helyében én tuti Anti Giuly klubot alapítottam volna...