Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerencsére LE is csak akkor hozza be, amikor már minden le van rendezve. Mert amúgy...SR is béna volt jó ideig, de ő legalább nem volt önveszélyes...defender3 írta:Jön Gumbau, na nézzük mit alkot ma.
Jó akkor kifejtem hosszabban. Értem, miről beszélsz, miszerint mezőnyben gyengék és sok helyzetet hagynak ki stb.mahitoo írta: Mintha a falnak beszélnék.Mindegy is, vezetünk.
Olyan hú de nagy helyzetre én egyáltalán nem emlékszem, rárúgták messziről. Nekünk meg emlékeim szerint ott volt Sandro lehetősége is.mahitoo írta:VEB, a Bate meg a las Palmas ellen ifivel is alázni kéne. Bob, mindig a statisztikában bízol, de az elmúlt kb 6 évben akkor is buktunk meccseket, mikor jók voltunk, és az ellenfélnek 1 helyzete volt. A Batenak tény, hogy 1 sem volt, de azt hiszem, ez a hatalmas mázlink. A Las Palmas meccsre is mindig azt mondod, hogy sima volt. A Las Palmasnak 2-1 után több helyzete volt ellenünk, mint az Atletico Madridnak tavaly 90 perc alatt.
Nyugi, én is annak drukkolok, hogy hozzuk a 3 pontokat, de semmi fejlődés nincs a játékunkban. Semmi.
Messias. Suarzez és Neymar. VEB, 2 ilyen szintre tartott focista 10-15 helyzetekből verjen is be párat.
Mintha a falnak beszélnék.Messias2 írta:Végülis ők hozzák nekünk a meccseket Messi hiányában......mahitoo írta: Messias. Suarzez és Neymar.
Na, közben Rakéta bevágta nagyon szépen. Ilyen lövésekből kéne több tőle is.
Végülis ők hozzák nekünk a meccseket Messi hiányában......mahitoo írta: Messias. Suarzez és Neymar.