barca0000 írta:Én nem tudom minek kell ide Suarez abból az árból amiból jön simán kiférne 2 védő! Mert Mangala aki kéne ide érte sok a 45millo de a fölösleges Suarezért nem

Én azt mondom inkább 1 védő 40-50-60millioér mint Suarez
Tényleg "vicces" ez, Suárez majdnem annyiba kerülne - 85 millió -, mint Marquinhos és Mangala együtt. És jelenleg nem is tudom melyikükre lenne nagyobb szükségünk..
Ezt az összeget hasznosabban is el lehetne költeni bőven, nem is tudom Bartoék mit gondolnak ilyenkor. Bár gondolom a helyüket akarják bebiztosítani egy sztárigazolással..

De amúgy ahogy írtad másik hsz-ben, ha nem is védőt, de akkor legalább egy minőségi középpályást hoznánk előbb. Suáreznek akkor kéne csak jönnie, ha már kész a keret.. De nehogy már emiatt ne legyen megint pénz a többi lyukat befoltozni.
u.i.:
Ráadásul ha igazak a hírek amiket olvastam, a Monaco kevesebbért is megválna Falcaotól mint amennyiért vették tavaly, mert jövőre más adókulcsok vonatkoznának rájuk, és emiatt szabadulnának tőle.. Szóval ha mindenképp akarnánk sztárcsatárt igazolni, még azt is meg tudnánk akár oldani olcsóbban..