lui1698 írta:Azért így nézve a meccseket, kemény lenne megszerezni egy Alexis-Neymar duo-t...
Előbb a védő kérdést rendezzük, aztán jöhetnek a támadók is..
salas9 írta:
Amúgy az egyik madridi rádió szerint Suárez elfogadta a real ajánlatát. 5 évre írna alá évi 8,5 millióért. Már "csak" a Liverpoollal kell megegyezni. Ez azért furcsa nekem, mert két hete azt mondták nekik nem kell Luis, mert ott van Benzema

A legjobb az egészbe, hogy minden forrás az 'Onda Cero'-ra hivatkozik, de az ő oldalukon konkrétan semmit nem találtam a dologról..

Szóval em túl megalapozott ez a hír érzésem szerint..
La Pulga írta:Llorentétől mentsen meg minket az isten, nekünk egy Eto'o kaliberű csatár kellene, aki gyors és viszonylag magas is.
Suárez.

Amúgy tényleg egy olyan kéne mint Eto'o, aki - az említett fizikai tulajdonságok mellett - szinte csak a góllövéssel foglalkozik - az uruguayi nem ilyen -, mert akkor mellette még Neymar és Messi is elférne normálisan a pályán. Csak ilyen csatár nem tudom van-e a jelenlegi piacon..
Mondjuk annak is örülnék, ha Alexis maradna, és ő is és Neymar is hasonló szabadsággal játszhatna, mint a válogatottban. De igazából annak is, ha jönne Suárez, és ő is megférne Leo és Neymar mellett. (Nem lenne nehéz boldoggá tennie a vezetőségnek igazából..

) Csak reálisan nézve a dolgot ezekre nem sok esélyt látok..
De legeslegjobban annak örülnék, ha végre elhoznánk Mangalát vagy Benatiát - esetleg Marquinhost.
Utánuk meg Koket, aztán jöhet a csatársor..