Mangalaért ha őrültség a 45 millió akkor Matyiért a 20 az mi?
Vagy Bravóért 12millió?
ne vicceljenek már.. vonjanak bele az üzletbe egy Bojan,Tello-t meg Pedrót meg songot és mindjárt csak 20millió, egyébként ahogy a cikk is hozza, nincs olcsóbb védő,ilyen Matyikat,meg Verthongen,Vermalen,meg a brant tudja kikért a karakter is pazarlás a fórumokban,nem hogy az euro.
Mangala a legjobb választás aki mozdítható...
Hummels nagyon drága,és sérülékeny is,ráadásul nem láttam még más poszton,ezzel szemben Marquinhos akár a jobbvédőt is lehozza ha nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)",Míg mangala akár Védekező középpályát simán elnyomja,de szerintem a gyorsasága miatt balvédő posztot is megkockáztatnám.
Cuadrado is 30+/ bár nem hiszem hogy védőnek jönne mert akkor mindegy ha Alexis S. jatsza
Hummels a duplája
Marquinhos ugyan csak 40-45milla
David Luiz 50 volt,
Benaita is 30+
Rakitic és Bravó is volt 30+
ha ennyire csövesek vagyunk minek adtuk el Fabregast?
Meg Miért nem Ochoa-t vettük ingyen...
de ugye sokan tudtuk/vártuk hogy ez lesz.... elverjük a pénzt Középszintű játékosokra védőnk meg Matyi lesz ugyan csak horribilis árért cserébe.
de nem tudom egyébként miért sokalja ezt az árat bárki,mert 10évre lehet egy jó belsővédőnk,fabregas-Rakitic ugyünkön pont kifutotta Bravo..
szóval jófórmán a klub még csak ter stegenre adott pénzt.
Xavi elmegy,Song,Alves,is meg a töltelék,ezekből már folyik be pénz,aminek több mint a felét jelentené a 45millának. főleg még ha Pedrót is elnyomnák 20+ért