Ájjáj hát ez nagyon gyenge

Megelőztél...épp szerkesztettem már a toporzékolás-csillapító választmessibarca írta:Ha picit figyelnél és vissza olvasnál akkor látnád , h barca99 már meg adta a választ a kérdésedre.Valószínűleg adni fogják a mi meccsünket is.bence0514 írta:http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=4250
MONDJA MÁR MEG VALAKI HOGY EZ ADJA E A MECCSET!?
És ha még sem akkor is találsz majd linket itt a fórumon.
Ha picit figyelnél és vissza olvasnál akkor látnád , h barca99 már meg adta a választ a kérdésedre.Valószínűleg adni fogják a mi meccsünket is.bence0514 írta:http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=4250
MONDJA MÁR MEG VALAKI HOGY EZ ADJA E A MECCSET!?
Ez egy szép kis összefoglaló volt, s így 1000 km-es távolságból csak egyet érteni tudok velerecrea írta:.......
Csoka írta:DigiSport 20.30-korkakasugynok007 írta:Adja valamelyik adó a mai meccset?
Köszöntem!kakasugynok007 írta:
Adja valamelyik adó a mai meccset?
Igen.
digisport
Van rá esély, mivel a link él, élőben adja amit a csatorna ad, és ha tegnap adták a meccset, szerintem ma is fogják (elég kicsit az esélye, hogy valaki csak az első nap közvetítési jogait vegye meg - sőt, megkockáztatom, hogy nincs ilyen). Egyébként érdmes körbenézni az oldalon, elég sok külföldi csatorna fogható rajta, szerintem meccsnézésnél is hasznos lesz. Vagy a UK vagy a US linkeknél megtaláltam a CNN Internationalt, ugyanaz ment rajta, ami itthon a tv-n is volt (kb. tíz másodperces késéssel).bence0514 írta:http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=4250 Ma is számíthatunk erre a linkre a döntőbe? lehet rajta nézni a döntőt vagy nem? (:
DigiSport 20.30-korkakasugynok007 írta:Adja valamelyik adó a mai meccset?
Ezt kezdheted temetni.S.Agüero írta:Az én kezdőm estére:![]()
VV - Maxwell ; Sergio ; Fontás ; Abidal - JDS ; Thiago ; Ini - Pedro ; Villa ; Afellay
![]()
Jó lenne megnyerni ebben az idényben az első kupánkat.![]()
Jó meccset várok el a fiúktól!
A felállást gondolom kiírták ott is. Nálunk kiírták: Thiago, Soriano védő, Fontás csatár volt. Nagyot mosolyogtam rajta.Talma írta:Na csak hazaértünk Münchenből... Jó mérkőzések voltak, egy óriási bakit is ejtettek a németek: JDS góljánál a kivetítőn Gabriel Militónak adták a gólt. Röhögött is a stadionban minden szemfüles.
Ez teljesen egyértelmű, amit írsz. Nekem mégis vhogy hiányérzetem van. Nem mondom azt, hogy úgy kéne játszani, mint a Galacticos Barcelona, de az, hogy 2 támadást vezettünk 2. félidőben és abból is az egyik annak köszönhető, hogy a védő teljesen elmozgott a csatárunkról és még be is ragadt (Dos Santos gólja), azért ezt nagyon kevésnek érzem. A 2. játékrészben kiderült, hogy mi van akkor ha nincs egy vérbeli kp. Miután Ini és Thiago lement a csapatjátékunk szinte 0 volt. Az első gólnál nektek is BL döntő feelingetek volt?Bob_Marley írta:Ennyire azért nem volt tragikus a tegnapi meccs!A második félidőben is szépen tartottuk a labdát, ha nincs Pinto hibája, akkor a rendes játékidőben megtudtuk volna nyerni a meccset!Ilyen felkészülési meccseknek, pont ez a lényege, hogy rengeteg B csapatos játékosnak kell lehetőséget adni, hogy szokják a közeget!Ennyi ember előtt játszani, ráadásul együtt készülni a már befutott „sztárokkal” nem egyszerű!Inkább most teljesítsenek gyengébben, mintsem mikor be kell dobni őket a bajnokságban!Ráadásul ez egy sima Audi kupa, aminek az égvilágon semmi jelentősége nincsen, nem azokat kell erőltetni, akik folyamate együtt játszanak, hanem az újakat bevetve összegyúrni a csapatot!Hiába gyakorolják az edzéseken, élesben az igazi megnézni hogy mennek a figurák, a védekezés, a helycserék!Ma is ezt várom, kimegyünk eredmény függetlenül, próbálunk gyakorolni, s ez is a lényeg!Ha nyerünk csak pozitívum, de az eredmény másod, harmadlagos!
Ennyire azért nem volt tragikus a tegnapi meccs!A második félidőben is szépen tartottuk a labdát, ha nincs Pinto hibája, akkor a rendes játékidőben megtudtuk volna nyerni a meccset!Ilyen felkészülési meccseknek, pont ez a lényege, hogy rengeteg B csapatos játékosnak kell lehetőséget adni, hogy szokják a közeget!Ennyi ember előtt játszani, ráadásul együtt készülni a már befutott „sztárokkal” nem egyszerű!Inkább most teljesítsenek gyengébben, mintsem mikor be kell dobni őket a bajnokságban!Ráadásul ez egy sima Audi kupa, aminek az égvilágon semmi jelentősége nincsen, nem azokat kell erőltetni, akik folyamate együtt játszanak, hanem az újakat bevetve összegyúrni a csapatot!Hiába gyakorolják az edzéseken, élesben az igazi megnézni hogy mennek a figurák, a védekezés, a helycserék!Ma is ezt várom, kimegyünk eredmény függetlenül, próbálunk gyakorolni, s ez is a lényeg!Ha nyerünk csak pozitívum, de az eredmény másod, harmadlagos!Barcaman1993 írta:Hát remélem Pep ma nem ilyen csapatokat küldd majd pályára. Ilyen Barcát amit tegnap láttam, még sosem láttam. Vmi szörnyű volt. Az első félidőből kiemelném Afellay, Iniesta és Thiago játékát. A második félidőt nem is minősítem... Vmi elképesztő, hogy mennyire függött a játékunk Iniestatól. Az első félidőben egész jól tolta a csapat, de akkor azt állapítottam meg, hogy van egy normális kp-k, de nincs befejező ember. A második félidőben ennek pont a fordítottja történt meg. A csatársor erős volt, de a kp-n senki... Pedronál talán 1x, max. 2x volt a labda egy félidő alatt. Poén az egész és ez nem az ő hibája volt... Remélem Pep azért ma acélosabb csapatokat küld a pályára, mert ezek a csávók a B-ből nem sok vizet zavartak. Az lenne a legjobb, ha Piqué és Xavi is játszana. És akkor egy ilyet el tudnék képzelni: Valdes-Fontás, Piqué, Abidal, Maxwell-Xavi, Sergio, Iniesta-Afellay, Villa, Pedro. Bár ennek zéró esélye van. Pedig jó lenne. Ezzel a csapattal simán kéne ütni a Bayernt, de sztem ha ma este kisebb vereséggel megússzuk, akkor már az is jó eredmény lesz. Apropó Sergi Robertoval mi történt? Év végén Pep többször is bevetette, de most nem játszott (sztem ott sem volt). Thiagot pedig többet kell majd játszatni, mert elképesztő, hogy már most mekkora játékos. Az egyetlen peche, hogy 2 ilyen ember van előtte. A másik amit észrevettem, hogy a csatársorunk milyen erős lesz... Nagyon durva... Afellay megint nagyot játszott és akkor Messi, Villa, Pedro, SanchezFinom lesz ez
Jeffrent pedig nem szabadna játszatni. Teljesen látszott rajta, hogy nem érdekli az egész, belefásult a dologba...