Hát a tegnapi meccsről: (szerintem)
Valdes: védett 1-et, 2-t és vagy 3x feladták neki a labdát. Más dolga nem volt.
Zambrotta: a védőfeladatát megoldotta, de szerintem egy kicsit keveset jött fel a jobboldalon és ha fel is jött nem nagyon vették észre.
Puyol: volt egy pár tényleg gyönyörű mentése(csukafejessel mentett, negredo elől az utolsó pillanatban)
Milito: volt egy-két szép szerelése amúgy megoldotta a feladatát.
Abidal: ma kicsit ő is lassabban mozgott, hátul szépen szerelt és szivatta néhányszor a támadókat. Támadójátékban ua mint Zambi.
Touré: jól szűrt a kp-n és néhányszor előre is futott a labdával és próbált indítani. Ő aztán bejátszotta az egész kp-t.
Xavi: nemnagyon vettem észre, elég szürke volt most.
Iniesta: ő próbált néha elindítani egy támadást de valahogy nem ment ma neki se. Viszont a második félidőben jól játszott a vkp poszton.
Ronaldinho: volt egy-két ígéretes csele de aztán vagy a befejezésnél vagy a passzolásnál ezt már el is felejtettük. Nem passzolt jól, viszont látszott rajta egy "kisebb" akarás. Reméljük meccsről-meccsre jobban "megtanul" újra focizni.
Giovani: megkapta a lehetőséget és nekem tetszett a játéka küzdött, hajtott, ment vissza szerelni, próbált támadni. Lesz ez még jobb is.
Henry: Az első félidőben középen nem nyújtott valami jó teljesítményt, mivel nem kapott labdát. Többször kéne indítani. A góljához GRAT! A második félidőben baloldalon voltak szép elfutásai és cselei csak a befejezéssel voltak gondok megint. Ő is egyre jobb formában.
Messi: beállt és egy kicsit felpörgette a csapatot, voltak szép cselei, indításai és egy tizenegyese amit bevágott.
Marquez: szerintem nem játszott jól és máskor ilyen "gáncsolásért" befújják a tizit.
Guddy: nemnagyon vetette észre magát de nem is csinált semmi gondot. Közepes mondjuk.
Végezetül: Szerintem nagyon lazára vették a tegnapi meccset, egy kicsit túlságosan is és majdnem gond lett belőle. De ebből a meccsből nem szabad most a köv. meccsek formájára mutogatni. Biztos vagyok benne, hogy a Valladoid ellen már jobban fogják nyomni a srácok és nem fognak ilyen lélektelenül, "nyugdíjasan" játszani pláne ha a Valencia egy jó eredményt fog elérni a Real ellen(mondjuk egy 2-1

) Akkor biztos fognak nyomni és lesz ami még jobban motiválja őket. Reméljük így is lesz. Na bocsi ha egy kicsit hosszúra sikerült.

Na peace everybody!!!