2010.11.23. 22:46:51
És ezek után kérdezik a reál szurkolók, hogy az alap szembenálláson felül miért utáljuk ezt a csapatot? Ne gyertek a csapatérdek dumával, mert a sportszerűség mindent felülír, így kár is győzködni. Na meg Roni az egész meccset megint végigmutatványozta... Ennyit arról, hogy Messi leköpte Dudát és a többi. Egyetlen egy kisiklásból indultok ki, miközben Cristiano meccsről-meccsre mutatja, hogy pont annyira kicsi ember, amennyire nagy játékos. (mert az utóbbit nem vonom kétségbe) Özil szerintem is jól játszott, mondjuk a sarkas gólpasszát szerintem Pedro Leonnak szánta, aki nem középen, hanem a baloldalt jött, de ettől még maga az elképzelés megérdemelte, hogy gól legyen. Szép. Az Ajax viszont nulla. Ronaldo akció góljánál előbb teljesen szabadon hagyták, majd mikor bőven lett volna ideje Van der Wielnek elé csúszni, hogy blokkolja a lövést, szinte a lábát sem emelte fel. Ebből az egy jelenetből is látszott, hogy mennyire nem teszik oda magukat. Nem tudom ennek az okát, valszeg az lehetett, hogy a csapatok közti klassziskülönbség már az elején elvette a kedvüket a játéktól.
Mihu! A törlődés nem mind1, mert ha nem törlődnek a lapok a csoportkör után, akkor megeshet, hogy akármelyik kieséses meccsen kapják majd meg a másodikat és akkor ki kell hagyniuk a következőt. Persze ez nem indokolja még egyszer mondom. Ráadásul én úgy tudom, hogy törlődnek a lapok, abban az esetben pedig a pihentetés elég, de lehet, hogy tévedek.