Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondhatni,h Sneijder a posztján játszott.Első éve volt PD-ben.Ahhoz képest nem nevezném rossznak a teljesítményét.És hát most az Eb-n se játszott rosszul.Majd az idei jó éve lesz(csak ne a Barca kárára..).barca99 írta: Sneijder sem volt olyan jó tavaly, mint amekkora hype-al érkezett, így sztem VdV sem lesz az.
tök nem ugyanaz mer mituán elekrültek ajaxbol van der meyde télleg eltünk még az everton kezdöjébe sem tutta beverekedni magát addig van der vaart a hamburg legjobbja lett a bundesliga egyik legjobb irányitojává vált....Perrero írta:miért vagytok így elájulva vdvtőlAjaxba 1ütt kiáltották ki őket isteneknek van der Meydevel 1ütt, oszt ő is eltünt...
semmi xtrát nem nyujt majd a madridban sztem
Ettől nekem is végem van...Rikinho20 írta:vége:
"Rafael Van der Vaart 9 + 2 millió euróért a Real Madridé! A holland játékos már nem lép pályára szombaton új klubja ellen az Emirates-kupán és hétfőn hivatalosan is bemutatják, mint a Real Madrid játékosát. /Cadena SER/"
Hamarosan lejárt volna a szerződése..Game90 írta: VdV sokkal többet ér, nem tudom, hogy tudta a Real ilyen olcsón megszerezni. Amúgy őt a Barcában is eltudtam volna képzelni...
Arsenal stand to pocket up to pound;7m from David Bentley's move from Blackburn to Tottenham as part of the terms of his transfer to Ewood Park in 2006.danianevem írta: Bentley a Blackburn-ből Tottenham-be
Malbranque a Tottenham-ből Sunderland-be
Zenit az egy jó csapat . Nem hiába nyerték meg az uefa kupát !!!laxa1990 írta:Az azért tényleg érdekes lenne, de én nem bánnám nem rossz csapat a Zenit.MESSIás(z) írta:Menon itt a link:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=191971
de itt is az van h csak érdeklödött![]()
Az azért tényleg érdekes lenne, de én nem bánnám nem rossz csapat a Zenit.MESSIás(z) írta:Menon itt a link:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=191971
de itt is az van h csak érdeklödött
teljesen egyetertek, mar junius ota sokszor irtam is a forumonkovinho írta:Régen nem rajongtam érte, de most már jobban szeretném, hogyha CR elmenne Madridba. Van egy olyan érzésem, hogy felbontaná ott a csapategységet, főleg hogyha megnyerné az aranylabdát. Akkor aztán nem tudna leszállni a Földre (bár most se nagyon tud). Aztán amit már páran mondtak, hogy Spanyolországban nem esne el minden védő az első biciklicselre, sokkal technikásabb védők vannak.
Szóval örülnék neki, mert Madridban most csapat van, és nem tenne jót a Realnak, ha oda menne.
Hasonló figurának tűnik mint az NBA-ben Dennis Rodman voltMeNnOn írta:nemtom miér de cissét imádom..jóljár vele Róma szerintemDiego10 írta:Cissé napokon belül aláír a Romához!
na ezt honnan szedted?:D link:Dhejnekem írta:A NAP LEHETSÉGES ÁTIGAZOLÁSA /Huszti Szabolcs : Hannover-Zenit
azért ez elég érdekes lenne