Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Éppen újítják a Vallecas stadiont, ennyi jött ki belőle. A szurkolókat is hátrébb kell tessékelni a kemping székkel
Ez benne van bárhol és bármikor, edzésen is.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.31. 18:06:25Lehet máshogy fogsz vélekedni, ha valaki komolyan lesérül, ami befolyással lesz a szezonunkra.
Attól kevéssé félek, szerintem minimálisan nagyobb csak rá az esély. A technikás focinak viszont betesz. Nyilván a pálya mérete is a védekező csapatnak jobb.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.31. 19:30:53Itt konkrétan komoly a sérülés esélye.
Szerintem ez nem kifogás, alapvető elvárás lenne a normális pálya, ha már minden baromsággal foglalkoznak.

Itt konkrétan komoly a sérülés esélye.
Mármint? Maga Flick is megemlítette. Egy nagyon rossz pálya a mindenkori jobb csapatnak rosszabb, ez nemigen vitatható.
Annak ellenére, hogy Flick úriemberként nyilatkozott, a Rayos Isi Palazon szerint is olyan a pálya, mint egy mocsár. Lehet a La Ligának nem a kalózokkal, a csapatok vélt csődjével, a mezek színével kellene foglalkozni, hanem azzal, hogy megoldást találjanak az ilyen helyzetekre. Eleve rövid a pálya, de a széleken most olyan mint a krumpliföld.Peter írta: ↑2025.08.31. 17:10:42Amennyiben az aggódás bármilyen formája is mermerül(het) a Rayo ellen, az semmi jóra nem enged következtetni a szezon tekintetében.....![]()
Bármilyen szintű Rayo minősítéstől eltekintve, egyszerűen nem szabad kérdésnek lennie. A pálya mindenkinek egyforma akik pályára lépnek, a szezon pedig ugyanúgy mindenkinek azonos időszakában jár.
Eldördült a startpisztoly, így vagy úgy, de semmi mentség nem lehet. Rayo ide vagy oda, csak és kizárólag a győzelem lehet elfogadható, ugyanakkor a játékunk minősége, színvonala tartozhat más lapra, abban nem is most van itt az ideje csúcson lenni.
Nem árt látszódnia, hogy mit akar a csapat kezdeni a labdával, legyen valami karaktere a játéknak, amire lehet építkezni a szezonban tovább a Flick féle lépésről lépésre haladás elve szerint.
Minden pont ugyanannyit ér, függetlenül az aktuális ellenféltől, pályától, időjárástől, hiányzóktól, időpontoktól vagy bármi egyébtől.
Szerintem a lövéseknél még nagyobb gond volt a finomabb kombinációk hiánya, ami gyakorlatilag lehetetlen volt ezen körülmények közt.
Ami hiányzik belőle az egyedül a pontosság. A félidőben a helyzetek alapján, fordított eredmény lenne a reális. Nyilván hozzájátult a talaj, ami kivégezte a lapos lövéseket, de volt 26 kapuralövés, amiből 16 a tizenhatoson belülről történt.Peter írta: ↑2025.08.24. 12:39:11[
Nekem az eddig szerzett 6 gól ellenére a támadójátékunk nem tetszik. Hiányzik belőle valami markáns, ami erőt demonstrál. Persze az is jó, hogy bárki képes gólszerzésre a csapatból, de remélem idővel lesz az éles késnek valamilyen komoly éle.
Egyelőre nagyon az elején vagyunk.....
A támadójátékunk nekem alapvetően tetszik, kontroll alatt tartjuk a meccseket, birtokoljuk a labdát, beszorítjuk az ellenfeleket, és ez nem csak meddő labdabirtoklás, hanem lőjük is a gólokat. Végre veszélyesek vagyunk szögletekből is, végre vannak szögletvariációink, amiket korábban nagyon hiányoltam. Emlékszünk ugye még azokra az időkre, amikor a szöglet számunkra nem jelentett semmit. Kisszöglet után is folytattuk a meddő labdabirtoklást. Most végre a szögleteink is tudatosak.Peter írta: ↑2025.08.24. 12:39:11Nekem az eddig szerzett 6 gól ellenére a támadójátékunk nem tetszik. Hiányzik belőle valami markáns, ami erőt demonstrál. Persze az is jó, hogy bárki képes gólszerzésre a csapatból, de remélem idővel lesz az éles késnek valamilyen komoly éle.
Egyelőre nagyon az elején vagyunk.....
Ilyen gólokat bármikor és bárki ellen kaphatunk és fogunk is. Ez kódolva van ebben a játékban. Az aktuális ellenféltől függ, mekkora károkat képes nekünk okozni. Kiszolgáltatott állapot, nem rajtunk múlnak a dolgok, de az ellenféllel szemben szerzett több gól erre egyelőre a válaszunk. Nem megnyugtató állapot, ez tény.
Nekem az eddig szerzett 6 gól ellenére a támadójátékunk nem tetszik. Hiányzik belőle valami markáns, ami erőt demonstrál. Persze az is jó, hogy bárki képes gólszerzésre a csapatból, de remélem idővel lesz az éles késnek valamilyen komoly éle.
A tegnapira én azt mondanám, hogy 50-50, adható. Tényleg húzza be a kezét, és fordul el, de kiáll derékszögben azért, megnagyobbítja valamennyire a testét, gólba tartó labdát akadályoz, oké. Ha a madridos is az lett volna, azt mondom, oké, egy 50-50-nél senki nem tudja, hova ítél adott pillanatban valaki (részemről amúgy a pályán lévő bíró tovább sem a fő ludas itt, én őt kb sosem hibáztatom a mai rendszerben, kicsit a hatalom a kezében, mégis ő mindig a bűnbak)Tobias88 írta: ↑2025.08.24. 10:57:32Tavalyról egy videó: https://youtu.be/PrErk_DtETw?si=xGzGyN5iVBUndPyw
Ha ez nem 11es Var ellenére sem, akkor Balde esete felveti a csalás gyanúját. Így nincs értelme a varnak