Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én először azt mondom verekedjük át magunkat a Dortmundon, bitang kemény lesz, nem látom azt sem teljesen egyértelműnek.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.08. 22:51:38Vajon ellenünk is ennyire fognak menni, vagy mi trükkösebbek leszünk ennél?! Flicknek fel van adva a lecke
Legyen igazad, én simán örülnék az Internek, ha továbbmegyünk. A Bayern is széturalja őket millió kihagyott helyzettel, mi élesebbek vagyunk elöl. Az Inter meccs a kezünkben lenne egyértelműen, a BM ellen meg kérdés, hányszor tudunk elmenni kontrából.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.08. 22:48:47Ritkán örülök BM sikernek, de most igen
SOkkal inkább a Bayern ellen tudnám elképzelni a srácainkat mint a mostani gyilkos Inter ellen
ne örülj sokáigMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.08. 22:48:47Ritkán örülök BM sikernek, de most igen
SOkkal inkább a Bayern ellen tudnám elképzelni a srácainkat mint a mostani gyilkos Inter ellen
Bennem Juninho neve merült fel, nem Messié.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.08. 22:31:58Mibe hogy Messi az Rice álarcban?![]()
![]()
![]()
Ez valami elképesztő technika, le a kalappal Rice előtt
Szerintem itt minimum 2-1-re hozza sajons a RM
Igazad van, BL-ben meg főleg, de én most valahogy nem érzem bennük az erőt. Bár ugye az Arsenal se a győztes mentalitásáról híres, úgyhogy bármi benne lehet a visszavágóban.