palesz77 írta:BarcasKrisz írta:Nem értek a focihoz, de vannak kérdéseim:
Miért nem tudtuk Fabregas-t megtartani?
Ha nem tudtuk megtartani őt, miért nem igazoltunk mást, játékszervezéshez értő középpályást helyette?
Miért nem hoztunk normális jobbhátvédet, aki fiatalabb is Alves-nél és már rutinja is van?
1.Mert több éven át nem úgy játszattuk ahogy kéne, és ebből elege lett - szerintem teljesen jogosan, de ez itt vitatott..

Ja igen, meg "tavaszra kipukkadt".
2.Igazoltunk, Rakiticnek hívják, csak nem tud bánni vele Lucho. Nézd meg a válogatottban, kb 3-szor ilyen jól játszik ott. Persze nem egy Fabregas, de jó formában a mostani középpályára erősítés lenne.
3.Mert Suárezre költötte a vezetőség az összes pénzt, és utána csak vészmegoldásokra tellett.
Remélem kielégítő válaszok voltak.

Rakitic idehozatalát és Cesc távozását nem tartom alapvető hibának. Láttuk szezon elején, hogy működhet a dolog. Mostanra viszont elég káosz lett a kp-n, főleg Xavinak köszönhetően. LE változtatott és rendben volt a dolog, most viszont meccsek óta visszatért a tavalyi, tavalyelőtti sémához, ami életképtelen. Ez nem fér a fejembe. Az, hogy mi lenne, ha Cesc itt lenne nem fogjuk megtudni. Lehet, hogy még rosszabb. Én fabregas mellett álltam a nyáron, úgy véltem, hogy neki kellene lenni az oszlopnak a jövő Barcajaban, de átértékeltem, miután láttam, hogyan megy a horváttal.
Én nem vagyok biztos benne, hogy, ha itt lenne stabilabb lenne a kp és több, jobb labdákat osztogatna a támadóknak, inkább egy újabb ember lenne aki villanhat váratlan megoldásokkal. Viszont az az igazság, hogy szerintem vele sem lettünk volna jobbak csapatszinten.
Én inkább a jelenlegi helyzetünkben inkább Rafinhaban látom az irányítói vénát. Nem értem, hogy Lucho miért nem használja, tegnap is Alvest cseréli be, mikor ordított volna egy kreatív középpályás. Főleg úgy, hogy jövőre a transferban miatt úgy kellene mint egy falat kenyér. Főleg amiatt örültem Luchonak, hogy ha már együtt dolgozott vele és alapember volt a csapatában itt is megadja a lehetőséget.