Messithebest írta: ↑2021.02.17. 11:16:08
Azt viszont nem látom, hogy a jelenlegi piacon ki lenne az az edző aki gatyába tudná rázni a csapatot, és legalább egy minimális tekintélyt tudna parancsolni a srácoknak.
Akármelyik edző szívesen jöhetne, jó nevűek is, ha az elmúlt éveket nézzük van pénz igazolásokra, fiatalok és veteránok is vannak, van alapanyag dolgozni. A játékosaink vagy itt, vagy korábbi csapataikban, vagy legalább a válogatottban mutattak már valamit. (pénznél kivétel a covidos nyár)
Akkor mért lehet hogy egy Evertonnak nevesebb edzője van mint a Barcának?
Mert nálunk az a divat hogy gyenge edzőket alkalmazunk, és ez mindig is így volt. De tényleg, múlt nélküli, kezdő/gyenge edzők ülhetnek csak le nálunk. Talán azért, mert őket könnyű kordában tartania a vezetőségnek és a játékosoknak, meg ki lenne az a jó edző aki idejön azzal a céllal hogy Messiéket motiválja hogy bl meccsen többet fussanak mint saccra 3km. Erre nem vállalkozik senki akinek vannak ambíciói. Igazolni meg a sportigazgató vagy ki igazol, látjuk hogy. Az edzőinknek nincs szava, se a kezdőben, se igazolásokban, de szerintem azt se mondhatják meg hogy melyik nap legyen az edzés. Szerintem Koeman nem erős edző, de szerintem neki is tele van a csizmája a csapattal és boldogabb lenne máshol ahol 100ad ennyi fizuért játszanak sose volt sose lesz focisták, de legalább nem hibáznak minden meccsen, és az van amit ő akar.
Röviden, senki se akar ide jönni edzőnek, és senkit se fogadna el a vezetőség eleve, szóval maradunk a korábbi vonalon. Tata, Setien, Valverde stb. Ezek nem kivételes esetek, ez a norma a Barcában. Úgy mint a bl égés, ez az alap helyzet, mert ez történik általában.
Ne bírózzunk, felesleges. Minden évben úgy esünk ki hogy helyzetünk is alig van, vagy ha van hazaguritják a játékosok. Sokszor kapuralövés nélkül játszunk le félidőket. Ez fejben dől el, ezek a fiúk fel tudják tenni a felsőbe is, csak ebben a közegben nem megy nekik.
Más is felsorolta már hányszor kaptunk ki csúnyán.. és minden meccsen volt kétes ítélete a bírónak? Talán igen, de ez nem rajtuk múlik, ha minden évben megtörténik.