Biztos az én értékrendemmel van baj, de nekem akkor sem fér bele. Zidane, Ronaldinho, Ronaldo (az igazi

), Bergkamp, ... nekem nagyobb zseni. De ha még egy szinten is vannak, akkor sem arcoskodtak ennyit, mint Ronaldo. Pedig ők is megtehették volna, nem?
Mellesleg az is megleheztősen unszimpatikus, hogy a cseleivel magát is szórakoztatja, figurázik akkor is, amikor a közelben nincs senki. Ez meg már cirkuszba való.
Remélem, hogy idén "leesik" neki egy Aranylabda, mert tényleg megérdemli. Utánna viszont nyugodtan kifújhat.
Benzema - én csípem a srácot, ezek szerint a vezetőség úgy láthatja, hogy a sztár távozását sztár jelölttel kell pótolni. Bár tényleg ügyes gyerek, hasra esni nem kell tőle, az év eleji góltermelés után visszábbesett.
(mondjuk ezekre a nevekre nem kell sokat adni, mert 1., el kell adni a lapot is 2., 10-20 embert is figyelhet egy-egy klub, több meccsen keresztül, aztán lehet, hogy nem is elég jó, vagy szimplán túl drága 3., ha új edző jön, neki lehet, hogy egészen más elképzelései vannak)