szieszta írta:Nem csodálom, hogy eltűnnek innen a reálosok.
Annyi okosságot lehet itt olvasni mint sehol máshol.
Tulajdonképpen már akkor bűnös a reál, ha kiáll játszani. Már akkor el van döntve minden.
Ha sok gólt rúgnak az a baj, ha keveset az a baj. Ha szabadrúgásból akkor az, ha fejesből az, 11-es is baj, akciógól is stb.Ha Murinho nyomja az egész világon ismert stílusát, akkor újra meg újra fel kell háborodni, de amikor a reál buszát dobálja egy edző, az szót sem érdemel.
Cr a hisztis? ok. Nézzük meg Bojánt vagy Decot rájuk nézek és a világ fájdalmát viselik a tekintetüktől. Cr zselézi a haját...Te jó ég...Xavi nem?
Pique és az ő humora? Humora? ovi középső. Dani alves kapja meg a fizetésemelést és csókolgassa tovább a címert....folytathatnám. Jó hogy a reálban mindenki maga az ördög, minden meccsen makkolnak és mindenki őket nyomja. Éljetek boldogan ebben a hitben és túráztassátok magatok minden meccs után. Egyelőre még nem mi adtuk el a lelkünket a szimpatikus araboknak. Elszaporodtak a divatszurkerek, akik azt sem tudják miért utálják a madridot, csak hogy mindent utálni kell amihez nekik közük van. Meg a történelem így meg úgy. Utáljátok az összes oroszt is? Ők nem egy imádott csapattal toltak ki, hanem minket sanyargattak. Vagy az összes törököt? Vicc.
Ezek most a ti éveitek élvezzétek és szeressétek a csapatotokat míg tart.
Sok mindent írhatnék még csak felesleges. Ezzel nem túl hosszú fórumos karrierem itt be is fejezném, ha tinikkel akarok beszélgetni megoldom, felnőttek meg ide nagyon ritkán írnak.
Bye.
Figyelj, inkább nem minősítelek, inkább csak reagálnék, már látom az a típus vagy, aki nekem állna, h ne személyeskedjek.
Én minden társamat leszúrom, ha jön a makkolás jelzővel, de azért ne mi legyünk már a hibásak, mert nem csak nekünk!!! hanem a világsajtónak is feltűnik, h kb minden 5. gólotok szabálytalan.

Már boccs.
Bojan meg Deco világ fájdalom vagy mi van????Bojan 5 perceket játszik, nem hiszem, h az egy játékos célja, h 5 percekben hisztizzen, Deco meg ha jól tudom 4 éve nem játszik nálunk.

Nálatok is gyenge Morientes.
A realban mindenki maga az ördög!?Végül is sose szabálytalankodnak brutálisan a csapatunk játékosai ellen, sosincs meg bennük a szándék, h maradandó sérülést okozzanak.....A spanyol bírói testület szégyene, h Ramos kaszálása után nem kapott min 3 meccset.Persze melyik csapat játékosainak ne törölnék az eltiltást vagy ne törölnék el a sárgás vagy piros eltiltást, kb minden 5. helyzetben.( nem akartam túlozni)
A török meg orosz példával pedig elnézést, de kicsit más vizekre eveztél.Én úgy gondolom, h szabad országban élünk és mindenki azt utál vagy szeret amit akar.Mi nem szeretjük a Realt. És????? Kiállhatok a Vörösmarty térre és kiabálhatom, h utálom a Vasast, jogom van hozzá, nemhogy a saját csapatunk fórumán nem mondhatjuk, h alig várjuk, h kikapjanak.
Ha érdekel: Több mint 10 éve, amikor még Figo és Rivaldo együtt játszott, és semmilyen kupákat nem nyertünk is 2 csapatnak szurkoltam, a Barcának és a Real aktuális ellenfelének és fogok is!