gergo9 írta:daffy írta:mourinho hozadéka eddig annyi,hogy nézhetetlen a meccs. ezt mondjuk vártam is,de letámadás,motiváció,elszántság,emberfogás,fegyelem, ezek mind kimaradtak,pedig épp ezért jött hozé. amíg a támadók csípőre tett kézzel sétálgatnak,addig itt nem lesz semmi. és ezért 3-4 embert játszatni elöl?! minek? sétálgatni elég egy is. szánalmas volt a produkció,ahogy a szezon eddig,a játék pedig köpedelem. továbbra is tartom,hogy a keret tehetséges,de a real madridban senki nem fogja játékossá kinőni magát,amíg nincs körülötte CSAPAT. dm,özil,benzema,marcelo,canales tehetséges,de az kevés. ide komplett játékosok kellenek,hogy egy rohadt kupát nyerjen a csapat,mert addig semmi nem lesz. hulladék az egész. tépném le az összesről a fehér mezt,mert nem tudják,hogy mit jelent a címer a "pólón". szégyenteljes,hogy ez a real madrid.

szerk: gratulálok a bajnoki címhez. ez így 5 pont+ a tavaszi clásicó 3(mert ez így esélytelen,erre bármit feltennék). 8 ponttal előnnyel ezt a ligát meg lehet nyerni. mou meg ha félti a hazai rekordját,akkor gyorsan szedi a cuccát

4pont az csak sajnos.
Amugy meg mostanában pár meccsen rezgett a léc , vmennyire várható volt hogy egyszer megégnek.
Klasszikó után gyengültek sztem. Hogy most ez a mentális 5-0utáni "óbazzegezeketkénemeglőzni" tudat miatt van , vagy egy hosszabb de nem tul mély hullámvölgy miatt azt nem tudom.
Gergővel egyetértek.

Csak annyit fűznék hozzá, hogy hullámvölgy az mindenképp van, csak az okát nem tudjuk.
Daffy! Azért kicsit erősen beszélsz a csapatról. Amelyik igazából annyira nem rossz. Egy-egy vereség belefér, a játék meg annyit változott úgy kollektívan, hogy a nagy Galaktikus Madrid játéka már ne jöhessen létre. Ez az egyik fele a dolognak. A másik az, hogy sajnos egy bajnokságban van a szerintem minden idők legjobb csapatával. Így 1-1 ilyen bukás, vagy nehezebben megnyert meccs, tényleg okádék játékkal sokkal jobban kiütközik, mintha mondjuk egy középszerű nagy rivális lenne csak. Vagy nem is kell, hogy középszerű legyen, elég az is, ha csak nem ennyivel jobb. Tud ez a Reál, ha akar, lásd Villareál ellen, de végesek a határaik. A Barcánál még nem látom ezeket a határokat. (08-09 után nem gondoltam volna, hogy van feljebb, de nagyot tévedtem...)
Olyan változás kéne abba a csapatba, ami igazából először is nem egy-két idényes, másodszor is nem biztos a siker a jövőben sem, mert már van egy csapat előtte egy lépéssel. Persze változhatnak az idők, de most nem érzem azt, hogy nagyon kiöregedő, vagy mentálisan gyönge lenne az a csapat, amelyik épp elnyomja a királyi gárdát.
Bár abban viszont egyetértek, hogy José mester érkezése nem sokat tett hozzá a csapathoz. Pellegrininek kellett volna maradnia, ő legalább szorossá tette a klasszikust.