Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban18Barca99 írta:Alattad kb 8 hozzászólással, MessiNeymarSuarez írta.recrea írta:Már nem tudom, h hol olvastam, de 4-szer zsinórban utoljára a Bilbao nyerte meg 1933-ban.
Alattad kb 8 hozzászólással, MessiNeymarSuarez írta.recrea írta:Már nem tudom, h hol olvastam, de 4-szer zsinórban utoljára a Bilbao nyerte meg 1933-ban.
Már nem tudom, h hol olvastam, de 4-szer zsinórban utoljára a Bilbao nyerte meg 1933-ban.Nero. írta:Azt mondtam hogy nem érdekel a CdR, de innen bekell rántani. Zsinorba 4 nagyon erős lenne.
MIndezt egy "kipihent" 11-es párbaj után.mizujs írta:A Valencia következő 4 meccse:
Valencia - Real Madrid, La Liga
Barcelona - Valencia, Copa del Rey
Atletico Madrid - Valencia, La Liga
Valencia - Barcelona, Copa del Rey
Nagyon kemény!
![]()
![]()
![]()
Mondjuk ez a Piqué Bernabéu név rendkívül viccesen néz ki.MessiNeymarSuarez írta:Vicces egy olyan klubtól, ahol normális hogy az odavágón majdnem kiütik Cilessen szemét a dobálózással, és gyakoriak a Piqué-t, Shakirát szídó transzparensek...
Majd a RM lefárasztja a hétvégénSinya22 írta:Hát jobban örültem volna a Leganesnek,de talán most kezd tényleg fáradni a Valencia,otthon nyerni kell legalább kettővel.
Szegény pali, nagyba beszél és közbe molesztálják hátulról a mikrofon miattsoadroli írta:mit meg szerencsétlenkednek a mikrofonnalmizujs írta: Itt:
https://www.facebook.com/pg/RFEF/videos ... e_internal" target="_blank
mit meg szerencsétlenkednek a mikrofonnalmizujs írta: Itt:
https://www.facebook.com/pg/RFEF/videos ... e_internal" target="_blank
Itt:S.Agüero írta:Ha valakinek van linkje a sorsolásról, ne tartsa magában!
Az egész ott kezdődött,hogy Suarezt lehúzták,szóvá tette,ment a sárga egyből. Messivel szemben szabálytalanság,szóvá tette,sárga. Paulinhot kontránál szintén visszahúzták,majd elrúgják a labdát,nevetett rajta egyet és sárga. Szerintem meg nevetséges az ilyen játékvezető. Ok,fegyelmezni akar,adja meg a sárgát a hevesebb reklamálásokért(egyik sem volt az),de a szabálytalanságokat is fújja le és adjon érte lapot. Persze hogy ideges mindenki mikor a másik oldalon meg elenged egy csomó dolgot. Nehogy már jobban büntesse egy játékvezető a beszédet mint a sérülés veszélyt. Granero is a sokadik rúgás után kapta meg a lapját,de a védőt se merte kiszórni. Iniestát lerúgják,semmi,aztán Alba rá 10 mp-re szabálytalankodik és sárga.De hogy a mi oldalunkról is legyen valami,Rakitic rendesen kitette a könyökét amikor felugrott,ott állt 2 méterre és nézteYokozuna írta:Szerintem a bíróval semmi baj nem volt. A csapat volt valamiért érthetetlenül ideges és ingerült. Egy sima taccsot nem tudtak szó és üvöltözés nélkül hagyni. Ez meg szórta a sárgákat, teljes joggal.mess2009 írta: továbbjutottunk. a bíró ellenére.
Nagy butaság lett volna befújni, mert vonalon kívül volt a lökés. Amúgy 50-50-es eset volt, emiatt kiállítani szintén butaság lett volna. A bíró meg osztogasson sárgákat a pofázásért, de akkor az alattomos rugdosódást is díjazza hasonlóan.Yokozuna írta:Szerintem a bíróval semmi baj nem volt. A csapat volt valamiért érthetetlenül ideges és ingerült. Egy sima taccsot nem tudtak szó és üvöltözés nélkül hagyni. Ez meg szórta a sárgákat, teljes joggal.mess2009 írta: továbbjutottunk. a bíró ellenére.
Ha a focival törődtünk volna, fél óra alatt lezárhattuk volna a meccset. Aztán majdnem kiesés lett a vége, ha a végén befújja a tizenegyest. Csak rajta múlott, nem volt egyértelmű az eset, ezért hát nem érdemes szidnunk, inkább köszönjük meg neki.