Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Mert akkor kaptunk volna egy szabadot 30 méterről, míg így hogy tovább ment ott volt középen Barca játékos és esély volt beadni, vagy kapura lőni.pep71 írta:Denis Suarez miért nem esett el amikot két kézzel húzta vissza az ellenfél??
amúgy nem érdemelne 3 pontot a Barca..
Vela meg elég penge ma, simán elférne a Barcaban is, ha ilyen meccseket tudna hozni hosszab távon.
Nem volt egyértelmű a megfogalmazás, még mindig jobban fejel mint opciók és kell oda Gomes is. A két toronyra reagáltam, nem kapaszkodtam semmibe.csababarca írta:Bob már semmibe nem tudsz lassan kapaszkodni Busi kapcsán, most előkotortad hogy mert magas jól fejel....![]()
Nevetséges.
Köszönjük meg a bírónak mert les biztosan nem volt, de szerintem eleve bentről pattant kifele.

Ezt jómagam sem értem.Yokozuna írta:Vela úgy lő, ahogy akar, csak kísérjük.
Jöhet is egy Paco-Vela csereYokozuna írta:Vela úgy lő, ahogy akar, csak kísérjük.
Maga a lövés nem volt bent.palesz77 írta: Hála a sporinak.. A lövés is gyanúsan bent volt, de még les se volt ráadásul.. De a Liga el akarja venni tőlünk a bajnoki címet ugye.
Mutatták a visszajátszásban, nem volt les, de még határeset sem.Feast4 írta:Ebben a lesben nem vagyok biztos de ám legyen!