Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha ezt vesszük szigorúan, akor jogos, akármennyire is kis koccanás volt, de nem akarok látatlanba ítéletet mondani.Barcaforever írta:Callejon hosszan szöktette magát, a védők mögé, Casillas kijött és hozzáért, de tényleg csak éppen, h hozzáért Callejon combjához, a srác meg dobta magát.Necces, nem tudom mit szólnék, ha ellenünk történt volna, de gólhelyzetbe akadályozva volt a játékos utolsó emberként.

Nagyon jókor dobta magát az tény.De vmi gyönyörű esés volt az biztos.soadroli írta:Szegény Di Maria...
Amúgy ez semmi nem volt szerintem

ferninho írta:ez a vadbarom spori hülyébb mint tegnap a tiétek![]()
vicc
Cassilast nem tudnám bántani, igazi sportember,remek kapus. Most is szépen leballagott,vita nincs. Les nem volt,egy picit eltalálta a bokát Iker.Casillasnak sok évébe telt, hogy felvegye a madridi stílust
Casillasnak sok évébe telt, hogy felvegye a madridi stílust

Az a nagy baj,hogy még mindig itt vagytok leragadva...Tim írta:Hmm..valóban sokkal szimpatikusabb az Arsenal vásárlási politikája.Ők nem adnak ki egy vagon pénzt,hanem egy marék mogyoróért elszipkázzák a fiatalokat.Tényleg sokkal korrektebb. Még csak annyit kérdeznék tőled,miként lehetséges hogy egy ilyen ízig-vérig katalán,ebbe a csapatba teremtett tehetség,a mai napig Londonban van,és szorgalmasan írja alá az elé tett szerződéseket?barcafan0911 írta: Éppen ezért. Fabregas más példa. Ne hasonlítsd a fentebb említettekhez, ő más kategória. Nem fog odamenni, barcás vér van benne. Ő már eldöntötte hogy ide akar visszajönni. Tudtommal az apja a menedszere, szintén culé, azt hiszed engednek a rivális reálnak, akit gyerekkoruk óta nem szeretnek? Ő nem fog fejet hajtani a madrid mocskos undorító vásárlás politikája előtt.....
Hmm..valóban sokkal szimpatikusabb az Arsenal vásárlási politikája.Ők nem adnak ki egy vagon pénzt,hanem egy marék mogyoróért elszipkázzák a fiatalokat.Tényleg sokkal korrektebb. Még csak annyit kérdeznék tőled,miként lehetséges hogy egy ilyen ízig-vérig katalán,ebbe a csapatba teremtett tehetség,a mai napig Londonban van,és szorgalmasan írja alá az elé tett szerződéseket?barcafan0911 írta: Éppen ezért. Fabregas más példa. Ne hasonlítsd a fentebb említettekhez, ő más kategória. Nem fog odamenni, barcás vér van benne. Ő már eldöntötte hogy ide akar visszajönni. Tudtommal az apja a menedszere, szintén culé, azt hiszed engednek a rivális reálnak, akit gyerekkoruk óta nem szeretnek? Ő nem fog fejet hajtani a madrid mocskos undorító vásárlás politikája előtt.....

Lehet, de közelebb jöhetnek, ami mindig feltüzeli a játékosokat, főleg hogy egy kicsit visszajött neki a remény, miután sok helyen azt írták hogy már nincs esélyük. Az Espanyolt én a Villarreal ellen láttam, ott jobb volt a Sárga Tengeralattjáró, de az Espanyolnak mégis voltak helyzetei, amiket mind szépen ki is hagytak...aztán végül a meccset is elvesztették. Masszívan játszanak, de a Real azért jobb szerintem, ha nem lesznek annyira fásultak mint az Osasuna ellen.Andris írta:Neharagudj daffy, de ha szakmai szempontok szerint kellene értékelnünk a lehetőséget, akkor talán még hátrébb kéne sorolni a szeretett klubodat. egyszóval melónak is .. na az.
A madrid utolsó pontvesztésénél sem játszott másképp mint előtte 6-8 meccsen, szinte mindig benne volt a pontvesztés, de a játék legalábbis olyan volt amivel kertet lehet trágyázni. Akkor most mi ok volna bizakodásra? Továbbra is látom a madridot focizni, engem nem az érdekel hogy ők változtak-e, mert tudom hogy nem. A kérdés továbbra is az h az Espanyol van-e elég szívós h 90 percen keresztül felvegye a kesztyűt lélektanilag, mert akkor bőven van esély. Lefocizni nem egy nagy kunszt ezt az idei madridot.
Tocy, szerintem semmi okuk nem volt most h vérszemet kapjanak, minimális pontvesztésünk volt és az sem a formaingadozás miatt.
Még mindig az a kérdés h ki látta az Espanyolt mostanában és h milyenek..
daffy, kitartásod lenyűgöző, ezt látná Cesc oda igazolna a madridhoz.daffy írta:rettenetesen hisztek ti az emberi értékeknek ebben a világban. ez csak üzlet,nem a barca székházát kell felgyújtania,csak dolgozni.
daffy írta:akkor lehet esélyük,ha a real saját magát veri meg,mint tette azt az utolsó pontvesztés alkalmával is. ha a megszokott ötlettelen,kilátástalan foci változik,akkor esélye sem lehet a barcelonai csapatnak. a kreativitást ma az özil,kaka duótól remélem. szerencsére dm,pihen. amellett hogy fáradt,buta is,így szenvedős meccsek vannak mögötte