Én nem látom túl vékonynak a padot. Legalábbis szezon kezdetén bőven megvoltunk. Most Rafinha sérülése tett nagyon be.Klaczy írta:Nagyon rövid a pad évek óta, számokban megvagyunk, de valamiért nincsenek használható cserék. Pedig jó név a Barca valaki cask elülne 30-32 évesen a padon.
Januárig mostmár ki kell húzni valahogy, aztán meglátjuk.
Kapusok: no comment
Védelem: Középre számban és minőségben is.
Jh: Alves-Vidal-Sr
Bh: Talán itt hibádzunk.
Vkp: Busquets-Mascherano
Kp: Ini-Rakitic-Rafinha; téltől Arda
Támadók: az MSN alap, itt van az igazi dilemma. Arda tud játszani, még Rafinha is, de az igazi az lenne, ha Sandro vagy Munir közül kikerülni az egyik. Csak LE szerintem itt hibázott nagyot. Mindkettőt felhozta így egyik se tud annyit játszani egy ilyen támadótrió mögött, hogy igazán eldőljön mi is a helyzet. Egyik mellett le kellett volna raknia a voksát és azt próbálni.
Persze jó azt mondani, hogy mennyire jó lenne egy Gündogan vagy Pogba és milyen minőségi lenne a pad, de ilyen sztárokat nem lehet rendesen rotálni. Persze lehet hosszabb sérülés, de arra számolva sztárokkal tömni a csapatot. Ott a Real, ahol gyakorlatilag van 3 posztra 5 játékos és ment a rinya. Ebbeől a szempontból az volt a "szerencséjük", hogy volt két hosszabb sérülés.
Nyáron Arda-val jót választottunk szerintem. Egy nagyon jó játékos, több poszton is bevethető és nem rinyál. Plusz még Rafinha. Én még nem mondanék róla, bár tény, hogy nagyon szerencsétlenül jött neki. Egyre jobban teljesített, a válogatottba is behívták ahol szintén jól mutatkozott be, úgy tűnt most kezd felfelé ívelni a pályája, azt Nainggolan tett arról, hogy ne így legyen. Ha megkötik vele a szerződést még látok esélyt, hogy visszatérjen.
Igazából a transferban-nal kerültünk rossz helyzetbe. Ha veszünk egy Gündogant/Verrattit/Pogbat akkor is ugyanígy állnánk ezt ne felejtsük el.