Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szerintem csak óvatosságból lett lecserélve. Érezhette, hogy nem biztos, hogy jó lenne folytatni.Ilúvatar írta:piqué hogy a fenébe sérült le? lemaradtam róla.

Erről lemaradtam. Ki sérült le?MessiFan írta:Hát ez nagyon nagyon jó. Minden meccsen lesérül valaki?
Maxwellt nagyon sokan leírják, a tavalyi londoni zakóról sokak szerint csak ő tehet. Szerintem nem, és nagyon is jó védőnek tartom, bár ha Abidalt is balbekknek vesszük, akkor persze csak 3. számú. Viszont tavaly fél éven keresztül baromi jól játszott.Tocy írta:Honnan? Ha ez lesz, hát az tetszenefcbpete írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Iniesta, Thiago, Villa, Messi y PedroMaxwell annyira nem, de hát neki is kell valamikor játszani. Thiago jól védekezik, elképzelhető, hogy ez is 3-4-3 lesz, Maxwellel a baloson, Thiagoval a jobbon, középen Xavi-Iniesta, elöl MVP, hátul Alves-Piqué-Puyol. Tetszetős
szerk.: persze ez csak az én agyamban létezik, a felállásból simán lehet 4-3-3 is, csak vkp nélkül. Bár én valószínűbbnek tartom az előbb általam felvázolt formációt...