Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
először és utoljára szólnék hozzá ehhez a témához:kurdt írta:Ezt egyszer már Alves is megcsinálta.
Viszont mivel arra emlékszem, a Realéra is, viszont a hétvégi meccsünket nem láttam, ezért csak az előbbi kettő között tudok különbséget tenni és csak gondolom, hogy VV és Busi esete is hasonló (feltétlen javítsatok ki, ha nem):
Alves ezt anno aboszolút saját indíttatásból csinálta, míg a Madridnál Murinho elég feltűnően jelezte a játékosainak, hogy na most akkor ez lesz.
És feltételezem, hogy Busiéknak sem Pep üvöltött be a pályára, hogy kapjanak sárgát azonnal.
Nagyon sok különbség nincs a kettő közt (azért az Alves-féle talán egy fokkal tolerálhatóbb), a lényeg mindössze annyi, hogy Pep nem sűllyedt Murinho szintjére (ez már magában is erős megfogalmazás, de lentebb ezt használta valaki)...

de a tényeken ez sem változtat,Pep is lesüllyedt erre a szintre....menczel írta:Nem véletlenül van más megítélése a két dolognak... itt üt vissza az arrogancia, a sajtó heccelése, a rafkósság, aljasság amit murinho (és így a reál) művel.
Ettől függetlenül ugyanazt csinálta VV meg Busi,amit a Real... Tök mind1 ki linkeli be, a tény a tény.Fecooo írta:most ez nagyon fontos volt megint... már lerágott csont, ha nem provokálás lett volna ismét a célod, akkor tudnád, h a többségünk rögtön az eset után leírta, h ez baromság volt...zsírosdeszka írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... diola.html
biztosan nem azért linkelted be, h bosszantsd az embereket, te még sosem csináltál ilyet...![]()
ezért tényleg felesleges gyarapítanod a hsz-eid számát...
most ez nagyon fontos volt megint... már lerágott csont, ha nem provokálás lett volna ismét a célod, akkor tudnád, h a többségünk rögtön az eset után leírta, h ez baromság volt...zsírosdeszka írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... diola.html

Ez érthető hiszen 4 nappal rá egy igazán parás döntő vár a két csapatra és ki kell pihenni egy kicsit a szombat esti fáradalmakat
képzeld el,ha pepe és ramos besárgul,ami bale és lennon ellen nem lehetetlen,illetve cr rásérül vagy sárgát kap. dm-ról nem is beszélve. érdekes lenne egy ilyen felállás a visszavágón:Krisztian91 írta:Nagyon nehéz mérkőzés lesz főleg az odavágó. Nagyban eldöntheti a továbbjutás sorsátdaffy írta:ramos,carvalho,pepe,ronaldo és dimaría is egy sárgára van az eltiltástól. így hogy többen sérülten játszanak és a fél védelem hiányozni fog a visszavágón,nem lesz 1*ű
itthon 2 gólos előnyt kell szerezni,hogy ne kelljen nagyon izgulni az angliai kaland előtt.
Nagyon nehéz mérkőzés lesz főleg az odavágó. Nagyban eldöntheti a továbbjutás sorsátdaffy írta:ramos,carvalho,pepe,ronaldo és dimaría is egy sárgára van az eltiltástól. így hogy többen sérülten játszanak és a fél védelem hiányozni fog a visszavágón,nem lesz 1*ű
itthon 2 gólos előnyt kell szerezni,hogy ne kelljen nagyon izgulni az angliai kaland előtt.
már február másodikán kész volt a vidi!Bob_Marley írta:Már most promoznak, atyaég még van 2 hét![]()
Addig Shaktar, Almería.....

Már most promoznak, atyaég még van 2 hét

Ne érts félre, én is jogosnak tartomlevproff írta:A mai napig nem tudom, hogy miért akart egy guroló labdát térd/deréktájba elrúgni.
A mai napig nem tudom, hogy miért akart egy guroló labdát térd/deréktájba elrúgni.Del Horno kiállítását eléggé vitatták

Del Horno kiállítását eléggé vitatták, plusz Seva meg nem adott gólját Barcelonában szintúgy. A Chelsea elleni, 2009-es azért lett felfújva ennyire, mert érezték ők is, hogy Drogba 3 kihagyott ziccerére azért mégsem panaszkodhatnak + Abidal jogtalan kiállítására.LG írta:Akkor a BL-t sztem simábban nyertük, mint 2009-ben, nem volt vitatható győzelmünk meg 95. percben szerzett gólunk.!
Kevésbé látványosnak talán, de kiszámíthatóbbnak nem nevezném. Most ilyen irányban változott a foci képe, nem véletlen, hogy a hagyományosabb focit játszó dél-amerikaiak nem sok sót esznek meg manapság Európában, ha nem alkalmazkodnak nagy mértékben, márpedig legtöbbnek nem megy. És nem is lesznek addig új Ronaldok, Figok, Zidane-ok, amíg a taktikai fegyelem ezerszer fontosabb, mint bármi egyénieskedés.Barcaman1993 írta:Olyan játékosok hiányoznak jelenleg a futballból (főként a brazilok), akik képesek a váratlanra. Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos, Juninho vagy ha európai, akkor Zidane, Figo, Inzaghi, Pirlo, Del Piero, Henry és társaik. Kiszámíthatóvá vállt a futball. Ezért egy kicsit szárazabbak is a meccsek, bár én minden Barca meccset végigizgulok. De azt hiszem érthető, hogy mit akarok ezzel mondani.
Olyan játékosok hiányoznak jelenleg a futballból (főként a brazilok), akik képesek a váratlanra. Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo, Roberto Carlos, Juninho vagy ha európai, akkor Zidane, Figo, Inzaghi, Pirlo, Del Piero, Henry és társaik. Kiszámíthatóvá vállt a futball. Ezért egy kicsit szárazabbak is a meccsek, bár én minden Barca meccset végigizgulokdaffy írta:igen,de talán te is érzed,hogy ez nem ugyan az. azért egy 2005ös real - barca sokkal nagyobb csata volt,mint a mostani. jelenleg a két csapat nincs egy súlycsoportban és olyankor,mikor kb egyenlőek az esélyek,sokkal nagyobb öröm van egy győzelemben,mint most. remélem a mostani fiatal generáció(brazil,francia,német,spanyol) beváltja a hozzájuk fűzött reményeket és egy kicsit dobnak a színvonalon.LG írta:De idén eljöhet a reváns ideje, és remélem el is fog jönni!
igen,de talán te is érzed,hogy ez nem ugyan az. azért egy 2005ös real - barca sokkal nagyobb csata volt,mint a mostani. jelenleg a két csapat nincs egy súlycsoportban és olyankor,mikor kb egyenlőek az esélyek,sokkal nagyobb öröm van egy győzelemben,mint most. remélem a mostani fiatal generáció(brazil,francia,német,spanyol) beváltja a hozzájuk fűzött reményeket és egy kicsit dobnak a színvonalon.LG írta:De idén eljöhet a reváns ideje, és remélem el is fog jönni!
Ez így van. Mármint az, hogy esik a foci színvonal. Emlékszem a BL-ben egy félelmetes Chelsea-re, meg egy Manchesterre, vagy egy Milanra. Ezek mellé jött a Barca meg a Liverpool. 2004-es időszaktól kezdve mondjuk a Barca triplázásáig ezek közül bárki "simán" megnyerhette volna a sorozatot. Az angol csapatok és a Milan eltűnőben, míg a Barca emelkedőben. Idetartozik még talán a Bayern, a Real, meg az Inter, de ők is csak magukhoz képest emelkedőben. Hiába mondják az emberek, hogy a Barca milyen jó, eredményes és szép focit játszik (ami természetesen igaz is), viszont pl. 2008-2009-es Chelsea, vagy Manchester szintű csapatok jelenleg nincsenek a Bl-ben minket leszámítva. Nem mondom, hogy más nem nyerheti meg, mert ettől szép a futball, viszont ahogy a színvonal csökken (ami szemmel látható) az nagyon durva. Kicsit elkanyarodtam az eredeti témátóldaffy írta:én akkor verhetőnek gondoltam a barcát,most sokkal kevésbé. számomra az abszolút uralkodás a triplázós évben kezdődött. akkor láttam először,hogy hanyatlik a foci és ti pedig felemelkedtek. ez két olyan pont,ami miatt jelenleg nincs ellenfél. a 2005ös csapattól sokkal kevésbé tartottam,mint a mostanitól(ebben benne lehet az is,hogy a realnak jobb volt a kerete)