Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, örülök, hogy 1-2 számot azért mindenki talált, ami bejön az albumról. Páran lehuzták Fanka miatt, amiröl nincs is mit beszélni, ha bejön, akkor bejön, ha nem, akkor viszont nagyon nem. Saját tapasztalat alapján legalábbis. Ezért nem mertem szóló albumot ajánlani töle.soadroli írta:Suhancos - Jó tévedni emberi dolog
L'École Des Points Vitaux albumot ismerem, az azért "földalattibb", lassabbak a beatek, "sejtelmesek" s a szöveg is keményebb de érdemes meghallgatni, de nehezebb fogyasztani aki nem szereti a rappet.Gareth Tello írta:
Úgy látom itt a Wikipédián, hogy jópár lemezük van még.Gondolom, nem ismeretlenek előtted. Melyiket ajánlanád leginkább?
visca el barca írta: keresek valami nyári mocsadék slágert. kb 10-12 évvel ezelőtti. tipikus ilyen egy slágeres együttes volt.
Tehát ha mocsadék zenét keresel akkor én jöhetek szóba, aki ismeri azt.Ez hízelgővisca el barca írta: bob, Te otthon vagy a témában, Te vagy az utolsó mentsváram
Bár nem vagyok Bob, de a leírtak alapján erre tippelnék:visca el barca írta:fú help me mert megőrülök![]()
keresek valami nyári mocsadék slágert. kb 10-12 évvel ezelőtti. tipikus ilyen egy slágeres együttes volt.
volt neki valami videoklipje, narancssárga háttér, meg ilyen idétlen ruhába, jelmezbe öltözött emberek.
Most jut eszembe a Donnie Darko, mint ilyen, de akkor eszerint Te is elfelejtettedBob_Marley írta: Nem gondoltam volna, sjd hogy valaha is egyet értünk valamiben a Barcan kívül, még Keitáról is oldalakat vitáztunk mondjuk
Jíííhámessideco írta:Ok, felírtalak.
Holnap, ha Guardiola nem érkezik, soadroli veszi át az ajánló szerepét
Kb. a Kovbojok idejéből való, csak ők nem lettek akkor "sztárok".
lui1698 írta:Dubstep Beatboxer
Nem zeneklub?messideco írta: Estig jön a másik is.
Amúgy csak én és Bob képviseljük a filmklubot?
További ajánlók: Guardiola, ScoobyBB,Bk, soadroli és én
Nem tudom EZT látjátok-e, de ide vezetem a dolgokat.
6/10
Jah, az az újabb. Idén kettőt nyomtak ki. Ezt még én sem hallgattam.Game90 írta:Ezt szedtem le tőlük:Eazzy írta: Kijött az idei másik PE is, vagy még erről beszélsz:
Most of My Heroes Still Don't Appear on No Stamp
![]()
Public Enemy - The Evil Empire Of Everything