Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont ara figyelni kell hogy mekkora a presztizsed, mert ha nem elég nagy akkor csak tanyacsapatokhoz mehetsz. Okulva az én példámból: Barcaval kezdtem, és a 3 idényre lett akkora presztizsem (ugy hogy mindent teljesitettem amit kértek), hogy elmehettem a 4,5 csillagos Juvéhoz. Amihez azt hiszem 7-es presztizsre volt szükségem, ami a Barcanal 3 idény. Most már a MU-nál járok, és a Fradiból akarok visszavonulniKalap1988 írta:Elölről?barcelona74 írta:Sziasztok én menedzser módban nyomom a 10-et megnyertem a bajnokságot meg a kupát meghosszabították a szerződésem és megint a bajnokságot kezdi.Más bajnokságot nem is fog kezdeni csak ezt elölről?Ha valaki tud segíteni kérem segítsen előre is köszi VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Nem elölről kezdi, hanem egy új idény jön
Át tudsz menni mása csapathoz is, ha a szezon elején nem maradsz a csapatodnál, megkérdezi a menedzser mód, hogy akarsz e maradni, ha nem, akkor mehetsz máshová. Már, ha felvesznek.
Elölről?barcelona74 írta:Sziasztok én menedzser módban nyomom a 10-et megnyertem a bajnokságot meg a kupát meghosszabították a szerződésem és megint a bajnokságot kezdi.Más bajnokságot nem is fog kezdeni csak ezt elölről?Ha valaki tud segíteni kérem segítsen előre is köszi VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
belépsz ,vagy létrehozol egy szobát a hamachin, és akik belépnek ugyanabba, velük tudsz játszani. mégpedig a hamachis ip címet kell beírni a fifa játékon belül a játékmód/többszemélyes/direkt ip-s részbe. a lényeg,h közben kapcsolódva legyél a hamachira és aktív legyen a szoba.bottlikakos írta:A Hamachi-t letöltöttem,hogy kell használni,hogy online is lehessen játszani a fifával
nekem ment xp-n és torrentről jött lemessideco írta:Na ez egy olyan idétlen kérdés lesz: Szeretnék játszani a Fifa200-rel. Úgy hallottam, hogy Xp-n nem megy. Esetleg meg van-e valamelyikőtöknek, és honnan lehetne letölteni?
Haliozsimiki írta:15-en regeltek, 6an írtak így-úgy véleményt,hogy nekik mi tetszene...
Többiek? ennél azért remélem jobban figyeltek majd a bajnokság alatt, máskülönben hamar megunom
Én speciel a Fifa09-re és a Fifa10-re gondoltam, mert egyikhez sem kell semmilyen EA fiók, meg eredeti CD keyek. Simán letöltöd bárhonnan a Fifa09 vagy 10et és mind2-őt tudod játszani hamachin, mindenféle online regisztrációs kód nélkül.L.Messi 10 írta:Ez attól függ melyik FIFA-ra gondolsz? Mert 10-hez sz*r se kell. Elinditod a játékot és annyi hogy kell egy EA fiok, ami általában FIFA-soknak, NFS-es-eknek van. Belépsz a 10-be, bejelentkezel, beirsz egy kamu cd kulcsot kiirja hogy hibás cd kulcs, és már játszhatsz is. Én igy játszok kiadás óta vele, vagyis már nem mert fentvan az NB1 patch és azzal NEM megy. Sőt valakinél MSN és Xfire alatt sem megy a multi.MEMME89 írta:Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.bence-barca írta: Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...
ozsimiki írta:L.Messi!
szntem a 09re gondolt,de más fifánál is megoldás a hamachi, viszont az általad írottak alapján 10hez még az se kell. Mindenesetre egyik se kerül pénzbe.
Nekem mindenképp a BL szisztémára épülő versenysorozat tetszene, a legjobb nyer így is ugy is , más meg nem számít, rövidebb lenne, rugalmasabb lenne. Könnyebben szervezhető is sztem, nem kell mindenféle tabellával , számokkal bajlódni. Jön nem sokára a 11 , elég tetszetősnek néz ki abból majd csinálunk egy bajnokságot megint.ozsimiki írta:15-en regeltek, 6an írtak így-úgy véleményt,hogy nekik mi tetszene...
Többiek? ennél azért remélem jobban figyeltek majd a bajnokság alatt, máskülönben hamar megunom
Ez attól függ melyik FIFA-ra gondolsz? Mert 10-hez sz*r se kell. Elinditod a játékot és annyi hogy kell egy EA fiok, ami általában FIFA-soknak, NFS-es-eknek van. Belépsz a 10-be, bejelentkezel, beirsz egy kamu cd kulcsot kiirja hogy hibás cd kulcs, és már játszhatsz is. Én igy játszok kiadás óta vele, vagyis már nem mert fentvan az NB1 patch és azzal NEM megy. Sőt valakinél MSN és Xfire alatt sem megy a multi.MEMME89 írta:Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.bence-barca írta:Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...bottlikakos írta:Másolt cd-vel lehet online játszani?
EA fiókot csináltam,kérte a cd kódját,beírtam,de hibát jelzett.
Mit csináljak?Tudtok segíteni?Köszönöm.
Bence az online fifához nem kell eredeti Fifa csak 1 hamachi nevű program. És nem kell regisztrálni semilyen EA fiókba.bence-barca írta:Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...bottlikakos írta:Másolt cd-vel lehet online játszani?
Nekem úgy lenne a legjobb ha BL szerűen menne a bajnokság.ozsimiki írta:15-en regeltek, 6an írtak így-úgy véleményt,hogy nekik mi tetszene...
Nem lehet, ezért nem tudok már 4 éve online játszani...bottlikakos írta:Másolt cd-vel lehet online játszani?