Szép, kérdés nélküli győzelem. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, pedig nem játszottunk kifejezetten gyorsan. Ami fáj egy kicsit mindig, hogy ha már megcsináljuk ezeket a helyzeteket, legalább a 60%-át lőjük be, és akkor nem kell azt hallgatni hogy csak a Madrid gálázik. Most is ha 8 a vége, akkor sincs semmi...na mind1. Ami külön tetszett, hogy elég stabil a védelmünk a kp-n, esélyük sem volt eljutni a kapunkig. Hiába gyenge az ellenfél, ez mindenképp baromi jó. A góljaink viszont picit ajándékok voltak, a gyönyörűen kijátszott akciókat kihagytuk, és az ilyen szerencsétlenségek mennek be...Piqué gólja még oké, Messiét nem is értem, hogy hagyhatták így ott, Puyolé szintén hihetetlen, hogy miért hagyják ennyire tisztán, ráadásul nem is tudta elsőre befejezni. Villáé meg ismét picit szerencsés, egy védő hozzáért, így lett csak jó neki. Mind1, belekötni nem lehet a játékunkba

Sztem mindenki stabilban és jól játszott, a cserék is jól szálltak be. Viszont! Villát szidja mindenki a helyzetkihasználásáért, hát most azért Alexis is bemutatta, hogy ez nálunk hagyomány...sőt, Messi is 3-4 ziccert hagyott ki. Ezt csak azért mondom, mert mindenki megváltóként kezelte Sanchezt, aztán semmivel sem jobb, mint akárki, szépen húzott befelé egy-kétszer, de se az összjátékban, se a befejezésben nem jeleskedett igazán. Volt, amikor szépen megcsinálta a balon, majd Messi elé tálalt, aki kihagyta, de kb ennyi, nem voltunk vele előrébb, mint a folyamatosan szapult David barátunkkal...oké, a chileinek még idő kell, stb, csak megjegyeztem